Sorry že ešte aj tu budem riešiť školu ale potrebujem radu Som z BA a chcem ísť na Bilingválne gymnázium..anglické najlepšie. Ktoré je podla vás naj a prečo? Ďakujem
Gymnázium Jura Hronca na Novohradskej... ja som to síce neštudovala, no mám tam veľa známych, ktorým úprimne závidím ... kvalitná škola, pochvaľujú si... nie je to žiadna ulieváreň ale sú spokojní, s prístupom profákov a tak.. a aj v štatistikách a rôznych prieskumoch vychádza na popredných priečkach...
naj určite GJH ale aj CS Lewisa je celkom dobré. Bilíčka je taká, že... fajn škola, ale ten anglický bilingvál je taký nedoriešený, fatálny nedostatok lektorov a nechodia tam také ...ambicióznejšie decká, ako napríklad na GJH no a Pankúchova, to už je celé zle podľa mňa. Za mňa GJH.
GJH!! z hladiska kvality skoly prichadza u mna do uvahy len gjh a csl a ako asi som zaujata ale proste decka z csl mi pridu take... povysenecke.. a gjh je dobra skola aj mimoskolske aktivity im idu aj matury maju dobre
Ďakujem nad GJH som aj rozmýšľala ale vraj sú tam ťažké prímačky na matiku (ktorá mi teda fakt nejde) a celkovo tam je vraj matika ťažká ale tak neviem čo je na tom pravdy tak teda snáď budem mať šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme