ahojte..chcela by som sa spýtať či náhodou nepoznáte niekoho kdo je alebo sa tento rok dostal na bilingvalne gymnazium do sučian...potrebovala by som niaký kontakt hlavne ohladne internatov
@anjelyk cavees ty si tam dostala ? to mas super ja som tam bola na skuskach som skoncila niako trochu pod hranicou ale neva aj tak by som tam nesla ale si husta lebo to bolo dost tazke a kolko si mala bodou ? no na intrak to mas pohoo ja idem na intrak do priekopy to je blizko sucan a to mam spojene aj s dopravkou tam kde chcem ist a vela deciek dochadza prave zhentoho intraku na gbas takze asi tam a odkial si ked na int ?
protessst....hej hej 24 ...takze nad moje ocakavania minuly rok som bola par miest pod hranicou na poražku važne ale vtedy sa mi niak nechcelo aj tak...no prepac ale tomu som moc nepochopila stymi poslednymi vetami ...aky intrak myslis??...a na aku skolu nakonec ides,? ...no ja az pri trencine dalekoo
@anjelyk ci jo disappointed:thumbs)takze tam ides ? no ze vela deciek co chodia na gbas dochadza prave z tohto intraku posielam link » www.sosd.sk/internat/... no a ten intrak je spojeny s strednou dopravkou -kde idem ja chodit teda dufam ak ma primu este neviem cize idem tam na int a aj na skolu (dufajme) uz chapes aspon trocha ? a je to celkom fajn int ved pozri fotky a chodi mi tam kamos co chodi aj na gbas a on tiez vlasne dochadza z hentoho intraku a ze to tam je spokóó potom ze je v mt este jeden int nablizku ale ze ten je cisto dievcensky takze neviem ci by si na taky chcela ja nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak sú to vaše sučany...