Ahojte, aký tažký je bilingválny gympel a prijímačky naň? Momentálne som v druhom ročníku na štátnom gymnáziu (takže vlastne 7.ročník) a od 8.ročníka by som chcela ísť na bilingválne gymnázium - francúzsky alebo anglický. Vždy som mala samé jednotky na
Choď na anglický, keď vieš po francúzsky plynule. Ťažký nie je, ja som nevedela po anglicky fakt nič a po prvom ročníku sa to dalo na porovnateľnú úroveň ako mali spolužiaci. Podľa mňa to nie je zlá voľba, podľa toho čo počujem, tam nemáme až tak veľa detinských ľudí.
Ahoj, nemám s tým osobnú skúsenosť ale moja kamarátka študuje bilingvalne gymko, prímačky napísala v pohode, nieje to nezvládnutelné a ona ani nebola nejaká bifla, len ju to bavilo tak skúsila a vyšlo to A keďže ťa to baví a chceš to tak prečo by si mala váhať ? Aj tak nič nestratíš, podľa mňa je to dobrá voľba, jazyky sú teraz veľmi potrebné Veľa práce, nieje to prechádzka ružovou záhradou, fakt čo viem, tak kamoška občas nevládze ale aj tak neľutuje ... čo do toho dáš, to sa ti neskôr vráti (ževraj)
V Sučanoch býva pretestovanie z minuloročných testov, kde ti aj dajú nejakú spätnú väzbu. Mne to pomohlo v tom, že som nezinfarktovala, keď som uvidela dĺžku testov. Naučiť som sa tam asi až tak nenaučila, ale pochopila, že treba použiť mozog. Testy samo o sebe podľa mňa nie sú náročné, sú len trošku iné. Ešte som bola na testoch na francúzske/španielske biling. v ZA a tam tie testy boli hlavne strašne nudné, kedže tam bolo strašne veľa rovnakých zadaní. Viem, že tam matika bola neskutočne primitívna (a to ju fakt nemám v láske) a predstavivosť pri otáčaní kociek. Tak či tak, podľa mňa také typické doučovanie je úplne zbytočné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov