Ahojte. Chcela by som sa opýtať kto študuje už biologiu na magisterskom stupni na Uk alebo na UPJS. Ked ste si vyberali specializaciu , dostali ste sa na to čo ste chceli alebo nie ? Je tažké sa dostať na molekulárnu biologiu , genetiku z toho velkeho
Som na genetike na UK, na Katedru nás na konci druhého ročníka vyberali na základe študijných priemerov a osobných pohovorov na témy, na ktoré sme sa hlásili (závisí aj od počtu ľudí a vypísaných tém - nás vzali do tretiaku tuším 24 - v ročníku nás bolo okolo 120 biológov, ale po niektoré roky brali aj 40).
Pôvodne som chcela inú tému bakalárky (zapísala som sa asi na štyri), ale aspoň som sa dostala. Molekulárka to má tak, že vypíšu témy (vtedy okolo 80 a ľudia sa chodili sami pýtať školiteľov, či ich vezmú).
No a po štátniciach a obhajobách zobrali takmer všetkých, aj keď niektorým odporučili ísť na inú katedru, prípadne pár ľudí robilo prijímačky, lebo z nejakej časti písomných štátnic dostali C a horšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Pôvodne som chcela inú tému bakalárky (zapísala som sa asi na štyri), ale aspoň som sa dostala. Molekulárka to má tak, že vypíšu témy (vtedy okolo 80 a ľudia sa chodili sami pýtať školiteľov, či ich vezmú).
No a po štátniciach a obhajobách zobrali takmer všetkých, aj keď niektorým odporučili ísť na inú katedru, prípadne pár ľudí robilo prijímačky, lebo z nejakej časti písomných štátnic dostali C a horšie.