Jóóóóóój a vieš ako? Nikdy by som neveril že raz budem závislý na webe. O dva týždne maturujem a musím sa pripravovať, no vždy ma tu niečo pritiahne. Asi pôjdem na Prednú Horu
ja nemôžem povedať absolútne nič zlé, aj keby som veľmi xcel, lebo tiež som sa takpovediac zaľúbil do birdz-u...je to kvalitná, cool, zaujimavá, zábavná a ešte neviem čo všetko v pohode stránka, kde sú naozaj vyníkajúci ľudia...xcem sa podakovať autorovi, že urobil takúto stránku pre mladých, kde sa dá nájsť veľa zaujímavého a poučného...na túto stránku som narazil úplne náhodou asi pred tromi rokmi, a vzdy je tu nieco, preco sa oplati sem prist...tato stranka je 100-krat lepsia ako komercny pokec...uz tu chyba vazne len chat...ale aj tak je lepsi...NECH ZIJE BIRDZ!
CHAT raz bude. Snažíme sa miesto toho zatiaľ robiť alternatívy, v najbližšej dobe spravíme tajnú poštu viac user-friendly, bude sa v nej dať sortovať, vyhľadávať a ďalšie veci. To prepojíme na práve prihlásených uživateľov a už to bude fungovať plnohodnotne ako alternatíva rýchlej pošte na Azete, pre tých, ktorí chcú hľadať ľudí a kecať si s nimi. (aj tak na pokeci podľa mňa viac ľudí píše RP-čky, ako je tých, čo píšu do samotného chatu)
Problém s miestnosťou/miestnosťami, kde bude naraz napr. 200-300 ľudí neustále niečo písať je taký, že nám na to nebude stačiť súčasný server a pravdepodobne, keby sme to hneď teraz spustili, tak by to padalo asi tak často ako Pokec, možno aj viac.
Máme skvelý plán na CHAT so skvelými funkciami, ktoré sa vám budú mnohým veľmi páčiť, bude to oveľa lepšie, ako ktorýkoľvek iný CHAT na Slovensku. Potrebujeme však na to druhý oveľa väčší server/servery...
Na to budeme potrebovať viac ako len chuť spraviť t Pokúsime sa v najbližších týždňoch/mesiacoch nájsť sponzorov, preto vám to nevieme slúbiť.
Môžme vám slúbiť, to čo vieme splniť vlastnými silami, že sa budeme snažiť naďalej robiť skvelé veci, že sa budeme snažiť častejšie aktualizovať server, čakajú vás súťaže o vstupenky na koncerty, nové lepšie funkcie, môžme vám slúbiť aj CHAT, ale nevieme vám presne povedať, kedy CHAT bude, lebo je to obrovská (finančná) investícia, ktorú si momentálne nemôžeme dovoliť.
Ked som rozmýšľal nad tým CHATom, tak to možno nebude ani ono...mne sa celkom páči, ako to je riešené s tajnými spravámi teraz. CHAT nebude určite naškodu, ale súčasná situácia má svoje veľké čaro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Miesto toho, aby som sa učil.... Ale šak učenie počkááááá. Na svete predsa nemôže byť veľa vzdelaných ľudí... Kto by na nich potom robil?
V mene všetkých závislákov ďakujem nášmu šéfredaktorovi za Birdz. :o)
Problém s miestnosťou/miestnosťami, kde bude naraz napr. 200-300 ľudí neustále niečo písať je taký, že nám na to nebude stačiť súčasný server a pravdepodobne, keby sme to hneď teraz spustili, tak by to padalo asi tak často ako Pokec, možno aj viac.
Máme skvelý plán na CHAT so skvelými funkciami, ktoré sa vám budú mnohým veľmi páčiť, bude to oveľa lepšie, ako ktorýkoľvek iný CHAT na Slovensku. Potrebujeme však na to druhý oveľa väčší server/servery...
Na to budeme potrebovať viac ako len chuť spraviť t Pokúsime sa v najbližších týždňoch/mesiacoch nájsť sponzorov, preto vám to nevieme slúbiť.
Môžme vám slúbiť, to čo vieme splniť vlastnými silami, že sa budeme snažiť naďalej robiť skvelé veci, že sa budeme snažiť častejšie aktualizovať server, čakajú vás súťaže o vstupenky na koncerty, nové lepšie funkcie, môžme vám slúbiť aj CHAT, ale nevieme vám presne povedať, kedy CHAT bude, lebo je to obrovská (finančná) investícia, ktorú si momentálne nemôžeme dovoliť.