Čaute.. Toto je hlavne pre tých čo sa lepšie vyznajú do fotenia a fototechniky. Potreboval by som sa spýtať či je nejaká možnosť ako sparovať Napr.: Nikon Coolpix P510 s externým bleskom. Viem o niečom "Flash Slave Trigger" ale neviem či je to to, čo ja p
@robopucek ked nema sanky na fotak tak jedna moznost je kupit externy blesk povedzme napriklad Nikon SB900, ten patri medzi tie kvalitnejsie. Odpalit ho mozes pomocou tvojho vstavaneho bleskku na dialku. Ale je to podla mna hlupost, lebo v tom pripade nemas moc kontrolu na svetlom.
Ta magorina zrejme myslis odpalovace bleskov, ale kedze nemas sanky na fotaku tiez ich nemas kde dat. Takze myslim ze jedina moznost je ta ktoru som napisal. Ale treba sa spytat radsej niekoho kto pouziva tento fotak alebo jemu podobny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ta magorina zrejme myslis odpalovace bleskov, ale kedze nemas sanky na fotaku tiez ich nemas kde dat. Takze myslim ze jedina moznost je ta ktoru som napisal. Ale treba sa spytat radsej niekoho kto pouziva tento fotak alebo jemu podobny.