Už dlho som premýšľala o vytvorení blogu a teraz ho mám....takže by som chcela počuť váš názor,čo by tam malo byť čo by ste tam vy chceli mať či sa vám vôbec páči atď hocičo čo vás napadne ešte len začínam takže preto je tam málo článkov »
tak v prvom rade si premysli o čom chceš písať či čo to, alebo či len tak chceš random pridávať mix všetkého
každopádne prístup "povedzte mi, čo tam chcete a ja to tam dám" ťa nikam neposunie, skús začať po svojom a keď si získaš čitateľov, pokračuj v tom a vtom, potom experimentuj skús sa zameriať na jednu cieľovú skupinu ľudí, skús to odsledovať sama
ak ti poviem že by som tam uvítal poviedky, prevažne hororvého charakteru, pridávala by si tam také? fakt skús pridávať čo chceš, tá pravá skupinka ľudí sa na to isto nalepí ak budeš v danom obore dobrá
je to také... dievčenské, čo ti poviem. Súhlasim s @6. Treba si nájsť oblasť, v ktorej chceš byť dobrá. A niektoré hlášky mňa pobavili - (najmä u tých účesov)
Teda, blogujem už dobrých pár rokov, ale vždy som blog pre niečo zrušila (alebo ho hackli). Články v pohode, vieš čo píšeš a to je fajn len nezabudni, najväčší úspech ti zaručí pravidelné pridávanie (pravidelný čitateľ bude vedieť, že ho čaká nový článok) kvalitných článkov veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.vs-art.blogspot.sk/... toto by ti už malo ísť
každopádne prístup "povedzte mi, čo tam chcete a ja to tam dám" ťa nikam neposunie, skús začať po svojom a keď si získaš čitateľov, pokračuj v tom a vtom, potom experimentuj skús sa zameriať na jednu cieľovú skupinu ľudí, skús to odsledovať sama
ak ti poviem že by som tam uvítal poviedky, prevažne hororvého charakteru, pridávala by si tam také? fakt skús pridávať čo chceš, tá pravá skupinka ľudí sa na to isto nalepí ak budeš v danom obore dobrá
veľa šťastia
je to také... dievčenské, čo ti poviem. Súhlasim s @6. Treba si nájsť oblasť, v ktorej chceš byť dobrá. A niektoré hlášky mňa pobavili - (najmä u tých účesov)