Dôvod, prečo zakladám toto forum je jednoduchý. Pri väčšom výkone (editácia videa či editácia fotky) sa môj počítač prepne do funkcie blue screen. Trápi ma to už dlhšiu dobu, nakoľko sa mi stane, že sa mi
odfoť ten bluescreen, lebo takto ti nikto nič neporadí, bluescreenov je dosť veľká hromádka z veľa rôznych dôvodov.
ale znie to ako buď hardvérová chyba v RAMke, alebo softvérová chyba v ovládačoch grafickej karty.
problém č.2: stiahni si SpaceMonger, daj ho preskenovať daný disk, a presne zistíš čo ti na ňom zaberá koľko miesta.
@midnight alebo to moze byt zdroj atd atd. Tych hardwarovych problemov tam moze byt niekolko alebo ako si povedal moze ist len o domrdane ovladace. Skusil by som updatenut bios a vsetky ovladace. Ak nepomoze, tak vyskusat inu RAM, zdroj, grafiku (nie nevyhnutne v tomto poradi). Samozrejme este predtym hodit kod z BSOD do googla...
najcastejsie ide o zle drivre, idealne na cokolvek. windows je v tomto retard, jeho BS ked clovek porovna s crash vypismi linuxu tak je to meh. ale kod a idealne .dll, kt. to pluje povedia dost
kde mas nastavenie cacheovanie pamate ? dufam, ze na tej failujucej particii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale znie to ako buď hardvérová chyba v RAMke, alebo softvérová chyba v ovládačoch grafickej karty.
problém č.2: stiahni si SpaceMonger, daj ho preskenovať daný disk, a presne zistíš čo ti na ňom zaberá koľko miesta.
kde mas nastavenie cacheovanie pamate ? dufam, ze na tej failujucej particii
@tommyhot
@n0win0u
@midnight