Znie to možno bláznivo, ale chcela by som vedieť, či veríte BMI indexu na internete...riadíte sa podľa neho? Lebo moja sesternica je ním úplne posadnutá...úplne podmanila svoj život počítaniu kalórii a dennodenne si robí BMI aj keď sa zo dňa na deň nezmen
no ale BMI u nás športovcov je iné.. ja od 4rokov hrávam tenis, takže nemôžem mať vďaka stavbe tela a svalstva rovnaké BMI ako nešportovec.. ale o to tu teraz neide...
je hrôzostrašné, že ona sadí len doma a je len kosť a koža a žiaden sval...
@pernik ale to je iné, ty si chlap a pravdepodobne športuješ rovnako ako ja, preto sa ti to odzrkadlí na BMI:...
@bress tak prajem príjemné rysovanie tehličiek.. len to neprežeň, aby tvoja vyvolená nemala vedľa seba kachľovec..
či veríme BMI indexu? a ty veríš teplomeru? BMI slúži na kvantifikáciu obezity, alebo podvyzivy... takisto ako Jano môže povedať, že je teplo a Mariena, že je jej zima, tak ja môžem povedať, že si tučná a ty to poprieš a pritom obaja máme pravdu, kým si nezavedieme index telesnej hmotnosti... sesternica má vážny problém, pretože zaoberať sa toľko svojou hmotnosťou svedčí, že niečo nie je v poriadku...
To by nebolo tak zlé, kebyže je z toho aspoň percento sval, ale ten nieje, je len maslo Do brucha som nabral fakt neskutočne, neviem ako je možné, že sa to na fotkách stráca...
@nathalisko Ide o to, že všetky fotky sú minimálne rok staré a za ten rok som fakt dosť nabral, hlavne do brucha, ale aj celkovo.
A máš pravdu, že mi to nejak extra neprekáža, ale kto by nechcel vyzerať lepšie a ešte sa k tomu aj dobre cítiť však?
Môj problém je hlavne v tom, že sa skoro absolútne nehýbem, ale snažím sa to v poslednom čase aspoň trochu zmeniť + už sa neprežieram, večer nejem a pijem len vodu, chcem začať s posilkou, snáď do leta dám niečo dole
@pernik budem ti držať palce, aby sa ti to podarilo.. ale podstatné je, že sa cítiš aj tak dobre..
a nieže to v posilke hneď preženieš!!! ja by som ti odporučila behávať..znie to asi hrozne, ale tu neide o taký beh, že hodinu v kuse bežať...ale tak, že 5minút rýchlejšie chodíš, 2 minúty ideš normálnym tempom a potom 3minúty intenzívne bežíš... a postupom času (najskôr však po týždni) z frekvencie chodenia uberáš a pridávaš čas behu... je to super, schudneš, udrží ťa to v kondícii a ako bonus budeš mať nádherne vypracované nohy... takto beháva (skoro deň-čo deň) už asi 5rokov a fakt to stojí za to.. nepotrebujem toľko veľa času na posilku...
ja mám podľa BMI 13kg podváhu... ako... nie som zrovna najtučnejšia , chcelo by to minimálne tých 5kg... a čo je zaujímavé... napíše mi to tam, že mám mentálnu anorexiu... a to ako to môže vedieť? ... podľa mňa to je strašná blbosť.....
Ako už bolo spomenuté, tu nejde o to, či tomu niekto verí, je to index - teda fakt, číselný údaj, ktorý je rovnako správny ako napr. hmotnosť. Rozdelenie na podváhu, optim. váhu, nadváhu je len orientačné a zovšeobecnené. Každý organizmus je iný a nastavený na inú hmotnosť bez nejakých väčších zdravotných rizík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
je hrôzostrašné, že ona sadí len doma a je len kosť a koža a žiaden sval...
@pernik ale to je iné, ty si chlap a pravdepodobne športuješ rovnako ako ja, preto sa ti to odzrkadlí na BMI:...
@bress tak prajem príjemné rysovanie tehličiek.. len to neprežeň, aby tvoja vyvolená nemala vedľa seba kachľovec..
mne 0,69 xD ale netuším, či je to veľa, alebo málo..
Podľa opaska máte nadváhu najmenej 2 kg.
Kokoti?
To by nebolo tak zlé, kebyže je z toho aspoň percento sval, ale ten nieje, je len maslo Do brucha som nabral fakt neskutočne, neviem ako je možné, že sa to na fotkách stráca...
no a na fotkách to nie je vidno preto, lebo asi to nie je vidno ani v realnom živote či?
a keď to tebe neprekáža, tak komu by malo??? hM?
A máš pravdu, že mi to nejak extra neprekáža, ale kto by nechcel vyzerať lepšie a ešte sa k tomu aj dobre cítiť však?
Môj problém je hlavne v tom, že sa skoro absolútne nehýbem, ale snažím sa to v poslednom čase aspoň trochu zmeniť + už sa neprežieram, večer nejem a pijem len vodu, chcem začať s posilkou, snáď do leta dám niečo dole
a nieže to v posilke hneď preženieš!!! ja by som ti odporučila behávať..znie to asi hrozne, ale tu neide o taký beh, že hodinu v kuse bežať...ale tak, že 5minút rýchlejšie chodíš, 2 minúty ideš normálnym tempom a potom 3minúty intenzívne bežíš... a postupom času (najskôr však po týždni) z frekvencie chodenia uberáš a pridávaš čas behu... je to super, schudneš, udrží ťa to v kondícii a ako bonus budeš mať nádherne vypracované nohy... takto beháva (skoro deň-čo deň) už asi 5rokov a fakt to stojí za to.. nepotrebujem toľko veľa času na posilku...
a nezabúdaj na ROZCVIČKU..
bože, čo ťa tu ja poúčam...sorry...