Mam taky problem a neviem ako dalej.nedokazem povedat chlapcovi ze ho mam rada nedokazem to prejavit.problem nie je vsak v minulosti alebo v predoslych vztahov.nedokazem povedat chalanovi ze s nim chcem chodit,pricom som nikdy neprezila sklamanie.ak sa pa
Strach z niecoho, co nepoznas .... bezna vec nie? Tvoj strach je bund jumping. Clovek sa neboji, ze skace, ale to, ze sa mu ta guma pretrhne A s vztahom je to podobne si myslim, proste prekonas vztah a je to. A predovsetkym je to vsetko len o tvojej psychike. .... ked si povies, ze to tak nie je tak to tak nie je, netreba si veci domyslat ...
tiez mam strach, lenze treba si uvedomit ze tym nic nedocielis.proste sa odhodlaj a chod do toho, ak ta podvedie alebo nieco podobne,tak sa proste s nim rozides a zivot ide dalej, mozno to bude boliet lenze lepsie nez to vobec neskusit, navyse je stale sanca ze to vyjde
moja keď ho chceš nemusíš mu nič hovoriť..s toho si nič nerob ani ja to dáko extra vyjadriť neviem ...ja to proste dokážem a nebudem o tom hovoriť..no ale to nehajme tak..no a veriť to je už len na tebe či mu budeš veriť či nie
treba to brat ako novu skusenost. je jedno ci ta bude podvadzat alebo nie. to je ako by si stale sedela iba doma. doma tazko nieco zazijes. naco budes spominat ked budes stara.
vsetko co zazijes je na nieco dobre. aj ked by ta podvadzal alebo neviem co. musis zazit aj to zle aby si mohla ocenit to dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
volako to prekonaj
Snad nechces kvoli nejakym blbym komplexom ostat do smrti sama. V roku 2012 je koniec sveta, treba si este uzit
vsetko co zazijes je na nieco dobre. aj ked by ta podvadzal alebo neviem co. musis zazit aj to zle aby si mohla ocenit to dobre