Bojíte sa niečoho tak veľmi,že aj keď vás to nejak obmedzuje neviete sa prekonať?
Nemám namysli iba fóbie...Trebárs ja mám strach z výťahov. A nie je to z klaustrofóbie, ale z nedôverčivosti takýmto vymoženostiam a väčšmi svojej hlúposti Bojíte sa aj vy niečoho?
nooo bojim sa napriklad psov ... to je trocha problem najma v obchode ked niekto pride so psom ... potom taka banalita, to su motyle tych sa strasne bojim
@gabika81 K tým výťahom. Tento týždeň som sa v ňom zasekla s tetou v 9 mesiaci tehotenstva. Ten vzduch bol taký vydýchaný, že skoro odpadla. Odvtedy mám fobiu aj ja. Bývam na piatom a vyšľapať si tých päť poschodí nie je až taký problém, ale nechcela by som to zase zažiť :/
K téme: Bojím sa veľa vecí. Napríklad pavúkov, hadov, hmyzu, ínjekcií, výšok a hlavne smrti, resp. nejakej choroby mojej alebo niekoho blízkeho. Ten strach ma obmedzuje, ale mám voči tomu veľký rešpekt.
bojim sa riesit niektore situacie, mam trochu problem s kontaktom s ludmi a preto sa bojim niekedy uplnych malickosti. ako zdvihnut telefon a dohodnut sa na nicom mi pri niektorych ludoch robi dost problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tohoto
tento rok som to skusal padol som a nasledovala operacia kolena takze tomuto triku dam pokoj na nejaky ten cas
..kvak..
K téme: Bojím sa veľa vecí. Napríklad pavúkov, hadov, hmyzu, ínjekcií, výšok a hlavne smrti, resp. nejakej choroby mojej alebo niekoho blízkeho. Ten strach ma obmedzuje, ale mám voči tomu veľký rešpekt.
akokeby som mala fóbiu z pavúkov (nemám) a vedela, že jeden mi behá po byte a raz ma môže kusnúť.....a nevedela ho chytiť