smrť je definovaná ako zastavenie času, ukončenie zmeny. obsesia. ukončenie pohybu a zmeny v časopriestore. ukončenie alebo rozhodnutie byť tým čím sme. ale taká smrť nieje možná lebo nik nevie kým skutočne je a nikdy na to nepríde. ak hej tak umrie. a už nebude mať jeho existencia žiadny význam hlavne pre ňeho. dokonalá spokojnosť a bezvetrie je smrť. neverím v bezvetrie.
nie nie po smrti pojdem do neba a budem tam lozit za mojimi oblubenymi muzskymi celebritami! a ak pojdem do pekla tak tam budeme fajcit, pit a hulit a robit neviazany sex!
Samozrejme,že sa veľmi bojím o svojich blízkych,kto by sa nebál.No zároveň by som už po tej smrti chcela mať.Také reči som sama odsudzovala,ale cítim,že nie je kam
Báť sa smrti.. Skôr sa bojím akým spôsobom nastane, či to bude bolieť, ako dlho, kedy.. čo bude po nej..proste.. pre ľudský (aspoň teda ten môj) mozog je to niečo strašne nepochopiteľné..
ja sama sa bojim smrti blizkych,neviem si predstavit ten bolestivy pocit,ale pre mna osobne by bola smrt asi vyslobodenim,aj ked viem ze by to urcite bolelo tych co by u ostali
bojim sa ,ze v tu "Poslednu chvilku " budem sama ,a nikto nebude so mnou ,budem citit velky strach a velmi sa este bojim ,co sa stane potom ,ked zomriem ...ako to cele bude prebiehat atd ..
bat sa smrti je velmi prirodzene pre cloveka... pretoze ludia sa standarnde boja novych veci... co si ale neuvedomuju je ze stav ktory je po smrti s najvecsou pravdepodobnoustou uz zazili pred tym ako sa narodili. Ja teda neviem ako vy ale ja som sa nestazoval ani vtedy. Osobne preferujem zivot ale ak by zajtra dosiel moj cas, mozem si povedat ze som si tu svoje odzil na plno a mozem pokracovat v toku energie inym sposobom... co mozem vediet... mozno to bude uplne ze lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
....len zomrieť
Teším sa na to, že budem mať iný náhľad na realitu, že zistím niečo nové a že si čiastočne overím, že ako to s tým posmrtným životom je.
bojím sa umierať
nebojím sa o to čo bude po tom so mnou
ale bojím sa o to čo bude potom s tými mi najbližšími...
ale smrť blízkeho človeka nie je príjemna vec...
A tak sa mi zdá, že som na to zareagoval tým, že "proti gustu žiaden dišputát" : )
Ja by som tak asi nechcel zomrieť. Ty?
... len skocit bez padaka niekam.
...ale z druhej chcem stihnúť ešte veľa vecí, napriek tomu, že ma život nejak extra nenapĺňa, tak ako by mal...
predsa nemozes prestat existovat
o smrti 17rocny asi nemozem velmi rozpravat, ale som zvedavy co bude PO