ja osm chcela dat, aj som ich nejak presvedcila ze ked sa najem vazim 50, ale nakoniec mi zistili, ze mam malo zeleza v krvi. smola. a ja ze si privyrobim par eur a zistim aku mam krvnu skupinu, popripade budem mat raz za cas dovod sa uliat.. :/
bol som 2x daorvat krv a o 2 a pol mesiaca pojde zase
a @airia z bezprispevkoveho darcovstva nezbohatnes, dostanes akurat tak stravny listok v hodnote 2 € anejaky keksik + caj a svoju krvnu skupinu by si mala mat vo svoje zdravotnej karte u lekara, staci sa jeho spytat on ti povie
nebol ja nwm ci treba nejake vysetrenia na to alebo co a ked ano tak to sa mi fakt nechce podstupit a este k tomu fajcim, pijem nezdravo sa stravujem nwm ci by ta krv nekomu pomohla
chcela by som, ale nikdy nepôjdem darovať krv! môj ujo bol taký veľkorysí človek a raz na to doplatil.... Hepatitída typu B. a čím ďalej tým viac sa to zhoršuje...
nikdy nebudem môcť, mala som nevedomky mononukleózu a v krvi mám akési protilátky, či čo...ale keby som mohla, šla by som...nikdy neviem, či to niekedy nebudem potrebovať aj sama..
Môže sa od 17- so súhlasom rodičov... Ja som bola trikrát... A tiež ma nechceli prv zobrať kvôli tomu, že som mala 49kg A čo ma k tomu viedlo? Noo.. Prv to bola ospravedlnienka do školy... A tak som prišla na to, že je to dobrá vec... Rýchlejšie sa odnovuje a skvalitňuje krv
Akurát mi to pripomenulo spolužiačku dnes: "Nechodí tu niekto z vás darovať krvnú plazmu? Lebo nám s priateľom akosi nevychádzajú peniaze a tak sme rozmýšľali..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
..a samozrejme mozem zachranit zivoty!
a @airia z bezprispevkoveho darcovstva nezbohatnes, dostanes akurat tak stravny listok v hodnote 2 € anejaky keksik + caj a svoju krvnu skupinu by si mala mat vo svoje zdravotnej karte u lekara, staci sa jeho spytat on ti povie
moj kamos chodi a dostava 3,50 eura : P
Akurát mi to pripomenulo spolužiačku dnes: "Nechodí tu niekto z vás darovať krvnú plazmu? Lebo nám s priateľom akosi nevychádzajú peniaze a tak sme rozmýšľali..."
@torpedo08 aj ja fajcim, sem tam aj lignem a chodim..tak sa nevyhovaraj