dneska som bola u kožnej povedala mi, že jedno znamienko mi treba odsraniť lebo je nejake divne proste nechce aby som ho tam mala v pondelok idem do PO o 10 som objednana..bol už niekto? ak áno ake to je a čo mi tam budu robiť? bude to bolieť?
neboli to, len injekcia na umrtvenie, ale to je v pohode, potom ked ti prestane ucinkovat to moze trochu boliet, a nebudes si to moct par dni umyvat ani robit nejaku tazsiu fyzicku aktivitu
jj už mi odstránili, nie je to nič strašné .. umŕtvia ti to, vyrežú, zašijú . potom ťa to bude pár dní bolieť ( ako každá rana ) , vyberú ti stehy a žiješ ďalej.
do prešova ideš? na plasticku chirurgiu v nemocnici?
lebo ja som tam bola,samotny zakrok neboli,lebo ti to umrtvia a nic necitis,ale neskor to zacne boliet,ked to uz prestane ucinkovat bude to boliet,ale da sa to zvladnut,ja som mala na nohe a v pohode sa to da vydrzat oni ti tam vsetko povedia co a ako mas robit,resp.nerobit.
ja som si potom este bola vyberat stehy a tak som si kupila nejaky krem na to aby sa to hojenie urychlilo a uz je maloco vidno
nestresuj, ja som sa toho bál a ani to nebolelo ...prídeš pichne ti doktorko injekciu, odreže a zašije, nič necítiš...úplná pohodička..mne vyťahoval na bruchu..celý čas som sa nato aj díval...takže nech hovorí kto čo chce, nestresuj...
preco tolkym ludom tolko tie znamienka odstranuju??, ved rakovina znamienka je predsa len velmi malo pravdepodobna, to by si sa musel aspon 10 x poriadne spalit na slnku aby si ju dostal
@mrxxx napr mne to na bruchu dosť vadilo, aj čo sa týka vzhľadu nie je to pekné...ale napr pri prezliekaní, pri športe..vždy som si na to musel dávať pozor nech si ho neod*ebem...a teraz? takže preto
@burble oo tak dakujem teraz si mi dala väčšiu silu aby som sa o niečo viac bala
@aigieee no tak to neviem lebo je ta plasticka chirurgia v nemocnici ale potom aj niečo sukomne, neviem mam to napisane na listku netušim fakt :/ ale asi takto to bude prebiehať aj kožna mi tak vravela
lenže ja som nikdy nič nemala rozbite, zlomene.. a tie stehy ..och nie, bojim sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
napr. kamarátke odstránili znamienko tak, že tam ostal kúsok znamienka a asi päťkrát väčšia jazva. veľa šťastia.
lebo ja som tam bola,samotny zakrok neboli,lebo ti to umrtvia a nic necitis,ale neskor to zacne boliet,ked to uz prestane ucinkovat bude to boliet,ale da sa to zvladnut,ja som mala na nohe a v pohode sa to da vydrzat oni ti tam vsetko povedia co a ako mas robit,resp.nerobit.
ja som si potom este bola vyberat stehy a tak som si kupila nejaky krem na to aby sa to hojenie urychlilo a uz je maloco vidno
@aigieee no tak to neviem lebo je ta plasticka chirurgia v nemocnici ale potom aj niečo sukomne, neviem mam to napisane na listku netušim fakt :/ ale asi takto to bude prebiehať aj kožna mi tak vravela
lenže ja som nikdy nič nemala rozbite, zlomene.. a tie stehy ..och nie, bojim sa