Už dosť dlho (ani si nepamätám kedy to začalo) ma bolieva brucho, každý deň .. a skoro celý deň ..večer zaspávam s bolesťou brucha ,niekedy sa na to aj budím ..a ráno to zničohonič prejde ale počas dňa sa zase objaví..niekedy sú to krče , inokedy len divn
choď k doktorke, ona ti poradí lepšie, ako hocikto na birdzi... ak s tebou nechce ísť mama, tak choď sama, alebo si zavolaj so sebou nejakú kamarátku držím palce, aby to nebolo nič vážne...
doktorka. obvodná ti veľmi nepomôže, vysokopravdepodobne ti vezme krv a moč a pošle ťa domov s nejakými tabletkami. tak na ňu tlač, že chceš ísť k nejakému odborníkovi (mne kvôli tomu, že moja obvodná sa rozhodla dávať mi lieky typu pokus-omyl, 3 roky zisťovali, čo mi vlastne je.)
Veľa ľudí to tu napísalo.. Choď k doktorke.. Kľudne to môže byť aj niečo vážnejšie.. Tým ťa nechcem stresovať alebo niečo.. A neviem ja som mala tiež kŕče do brucha a sesternica (doktorka) mi poradila začať nejako cvičiť keď dostanem kŕč alebo niečo.. nie nejaké brušáky alebo ťažké cviky na brucho niečo ľahučké.. Mohla by si aj to skúsiť aj keď neviem či ti to pomôže..
tak sa rozhodni bud posluchnes tvoju, velmi divne zmyslajucu, mamicku a budes skapinat od bolesti a pockas ci sa to nevvyvinie v nieco zle alebo proste pojdes a zistis to ako vsetci nomalni ludia....
@var41 mám jednu otázku... súvisí tá bolesť nejako s jedlom? či sa stupňuje po jedle alebo keď sa naješ je to lepšie? totiž ja som pred pár mesiacmi mala podobný problém až na to, že moja mama mi aktívne vybavila gastroenterológa keďže moja pediatrička mi dala espumisan a lieky na hnačku, ktorú som, podotýkam, nemala a poslala ma na chirurgiu, odkiaľ som išla na sono... tam mi povedali, že mám zápal slepého čreva ale doktor to tak nevidel tak som ešte išla do nemocnice na ďalšie sono, kde mi povedali, že som "zdravá"...takže úplne zabitý deň a nič sa nezmenilo... nakoniec mi pomohlo až ten spomínaný gastoenterológ ten mi spravil gastroskopiu - nič príjemné môžem povedať, ale aspoň zistil čo mi je... takže najlepšie je obvolať odborníkov alebo skúsiť ísť doktorke a potom odborníkovi... zistiť či to je zvonka (napr slepé črevo, pohlavné orgány a pod.) alebo zvnútra (žalúdok, dvanástnik)- tak ako u mňa...
momentalne to mam aj ja chodim kade tade, nikde mi zahadne nic nieje az mam pocit ze sa na to vyjebem ...
mas 15 chod sama, mama so mnou nechodi k obvodnej asi ozaj od 13.... ta ta potom posle na gastro najskor tam ti prinajhorsom vopchaju hadicu cez usta, coho sa momentalne bojim aj ja a mas pokoj
urcite chod najprv k obvodnej a nechod najprv sama k odbornikovi, pretoze odbornik sa zameriava na jednu vec kym obvodna na vsetky mozne eventuality- takze Ti doporucujem radsej toto- a keby ze Ti obvodna nepomohla , nezistili co ti je, pripadne Ta potom dalej nikde neposlala vyber sa za odnbornikom
no moja mama mi nechce dovoliť ísť k doktorke lebo je to ževraj zbitočné , lebo že každého OBČAS bolí brucho..lenže jej nevysvetlím že mna bolí vkuse áno , aj teraz ... a etš niečo - ked som hladná ..že fakt velmi hladná a idem si urobiť jesť tak ma zničohonič prejde chuť do jedla.. a nikdy to nezjem..alebo ked sa najem tam mi príde po jedle ešte horšie.. toti s jednom za začalo asi pred mesiacom ae brucho ma bolieva už hrozne dlho ...ani si nepamätám kedy to začalo
nemáš žalúdočný vred? .. alebo možno len podráždený žalúdok.. nasaď dietu, kúp si niečo v lekárni a pi veľa čaju, ak ti to do 2-3dní neprejde utekaj k lekárovi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vážne tvoja mama nech sa uvedomí
mas 15 chod sama, mama so mnou nechodi k obvodnej asi ozaj od 13.... ta ta potom posle na gastro najskor tam ti prinajhorsom vopchaju hadicu cez usta, coho sa momentalne bojim aj ja a mas pokoj