Čaute... potrebovala by som jednu radu. Cvičím už asi cca rok (mala som aj prestávky kvôli zdravotnému problému) ale v poslednej dobe keď cvičím s váhami tak ma začnú bolieť kríže. Neviem z čoho to POKRAČUJEM V KOMENTOCH
je,nikdy sa mi to nestávalo ale posledné týždne to začalo a mne to dosť vadí :/ Možno som len preťažená alebo čo... Ak tu je niekto taký kto cvič a vie čím to je tak poraďte prosím. Nechcem to vzdať kvôli tomuto. ďakujem
Možno sa nerozcvičuješ dobre Ja keď idem boxovať a fakt debilne sa rozcvičím tak potom mi plače spodný chrbát na další deň Aj niekedy keď som chodil cvičiť napr mrtvý ťah alebo hocičo v predklone neponatahoval som sa dostatočne tak som zaplakal
presne toto som vo fitku mala aj ja...fyzioterapeutka mi povedala ze nemam cvicit hyperextenzie a taktiez som mohla robit leg press len s jednou nohou kvoli tomu...kazdopadne skus uprednostnit pred normal drepmi skor hacken drepy, vyuzivaj tie cviky co su zamerane na jednu partiu, nie tie ,,rizikove" pri ktorych mas co pokazit...avsak aj pri nic sa viac ako na vahy zameraj na techniku
možno kráčas s panvou v etenzii a máš celkovo zlé držanie tela čo sa odvíja na bolestiach. Možno zlé kráčas celkovo. Možno máš v extenzii panvu iba pri cvičení a teda je v napätí, takže sa ju snaž podsadiť. Podstatné je byť aj mobilne zdatná osoba a mať dobre vyvinuté silové základy. Možno cvičievaš príliš veľa cvikov kde dostávaš šupu na to miesto. Možnože robíš aj výskoky a máš aj zlý dopad. Možno nosíš opätky ktoré sa ti odvíjajú na držaní tela. Možno sa zle rozcvičuješ, možno si stuhnutá, možno nestrečuješ. .... možno možno možno @Motorbreath
Neviem, či ti to pomôže ale pred pár dňami som narazila na článok, ktorý rieši zrejme podobné problémy, aké popisuješ ty - skús pohľadať na » www.biomagazin.sk , malo no názov niečo v zmysle "ako predísť bolestiam chrbta" ktoré ti vzniknú pri cvičení alebo keď ťa sekne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Svoj problém si popísala dosť vágne to ti tažko niekto pomôže.
@Motorbreath