Ahojte, bezne spavam okolo 5-6 hodin a niekedy aj menej, zvykol som si na taky pocet hodin spanku, nebyvam unaveny. Dneska som zaspal o jednej v noci zobudil sa tak okolo 6:15 teda som naspal 5 hodin aj 15 minut ale este teraz a aj po zobudeni ma zacala bolet hlava. Nemoze to byt trebars aj tym ze vedla seba som mal predlzovacku na ktorej som si nabijal mobil? Niekde som cital ze nie je dobre mat vedla seba predlzovacku, lebo ta predlzovacka vysiela nejake elektricke vlny ktore nicia kvalitu spanku.Co je na tom pravda? Je mozne ze moj spanok bol tympadom ze som mal vedla seba predlzovacku na ktorej sa nabijal mobil, nekvalitny? A vzhladom na to ze bol spanok moj spanok nekvalitny ma teraz z toho dovodu boli hlava? Dakujem za odpoved
predlžovačkou ne, ale 5 a 6 hodin je rozdiel, 6 hodinovy spanok mi stačí, ale 5 už je dosť málo tam už je to na hranici a potom z toho býva bolesť hlavy a podobne..
No ževraj v izbe by nemali byť zapnuté žiadne takéto veci, ked človek spí, všetko by malo byť vypnuté, alebo ked máš zapnutý mobil, tak nie blízko hlavy.
@makacik Ja tak bežne spavam, okolo 5-6 hodín takze spankom to u mna byt nemoze. Preto som rozmyslal o tej predlzivacke, ci nevydava nejake elektricke vlny ktore mozno nejako dokazu narusat kvalitu spanku a preto aj ked som spal 5 hodin tak to boli mozno velmi nekvalitne hodiny spanku vzhladom na tie elektricke vlny.
Spávam 5-6 hodín pri predlzovačke s mobilom a niekedy aj notebookom na nabíjaní. Zatiaľ som ok, ale netvrdím, že to nemôže mať dlhodobejšie následky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov