@erjedna ty si dobre mimo, bolest hlavy je dost vazna vec najma preto lebo je to casto sprievodny jav inych problemov, obzvlast ak je to dlhodoby a casty problem.
no a k veci, ak si si isty ze to je len z tepla a nie napr. migrenozne stavy, tak potom len este viac hydratovat a chladit sa (si chlap cize o vlasy nemas starost, ak mozes tak si kludne kazdu hodku hod studenu sprchu a poriadne si schlad hlavu)...no a byt v klimatizovanom prostredi...
sak ale ty si postihnuty vies ze ta boli hlava z teplat? tak kurva ake asi bude riesenie? nevystavovat sa teplu a schladit si hlavu.. do pice to je ako ked je clovek hladny a ty sa spytas co mas spravit, no tak kurva logicky sa pojdem najest.. ked ma bude bolet hlava z nedostatku tekutin, tak chod k doktorke, nech ti povie ze sa mas napit.. postihnuti ludia fakt toto tu
@willbebetter Nevšímam si jeho, on je prípad na hospitalizáciou na psychiatriu. To čo tu povyvádzal, dosť o tom svedčí.
Inak dík, je to určite z tepla. Kedže bývam na 8 poschodí v paneláku a "pečie" na strechu celý deň, tak to tu vyzerá ako v saune. Navyše veľmi dusno, žiaden prievan, lebo nič nefúka. Ale to chladenie skúsim.
Aj by som ti fakt nieco normalne napisal, ale erjedna ma pravdu. Odpovedz si sam na otazku, preco ta ta gebula boli . Z tepla. Ak mas aj teplotu, resp. zvracanie, je to upal. Ak nie, je to len kvoli pocasiu, kup si ventilator, namontuj si klimu, daj hlavu do mraznicky atd. Mna tioez terza boli hlava a nejdem k doktorke, lebo viem ze som 4 dni chlastal ako debil. Cize si spravim caj, jebnem sa do ladovej sprchy a pozreim si dobry serial. Maj sa pekne..
Ja som si tiez myslela, ze ma boli hlava z tepla a nakoniec mam vazne ochorenie ono to zacne bolestou hlavy a potom sa pridaju dalsie sprievodne javy, ak je to dlhodobe tak treba ist co najrychlejsie k lekarovi aby bolo liecenie co najmenej zlozite a dlhodobe. ked ma lekarka dovolenku tak ju musi niekto zastupovat lolz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a podla mna je to nador, cize priprav sa na kremaciu
no a k veci, ak si si isty ze to je len z tepla a nie napr. migrenozne stavy, tak potom len este viac hydratovat a chladit sa (si chlap cize o vlasy nemas starost, ak mozes tak si kludne kazdu hodku hod studenu sprchu a poriadne si schlad hlavu)...no a byt v klimatizovanom prostredi...
Inak dík, je to určite z tepla. Kedže bývam na 8 poschodí v paneláku a "pečie" na strechu celý deň, tak to tu vyzerá ako v saune. Navyše veľmi dusno, žiaden prievan, lebo nič nefúka. Ale to chladenie skúsim.