Ako sa rýchlo zbaviť bolesti hrdla? Čo vám najlepšie pomáha? (viem že na to bolo veľa fór ktoré som nenašla a keď to napíšem do googlu tak mi tam vyhodí milión vecí ale aj tak sa pýtam)
Prečo nejdeš k doktorovi?
Mňa malo kedy bolí hrdlo väčšinou len keď som zahlienený (ako teraz) ma začne kus bolieť ale to väčšinou prejde samo tak po 2 dňoch.. ale angíny neviem či sa zbavíš len tak domácim receptom..
@kittan nebolí ma nič len hrdlo a moc nechcem ísť k doktorovi(škola, povinnosti, nechcem lieky), možno je to len také chvíľkové nič ale keď sa budem aj celkovo cítiť zle určite pôjdem
mňa bolí od včera, dnes poriadne, takže kloktám Stopangin stojí okolo 4euro flaštička. je to taká dezinfekcia a trochu to aj znecitlivuje pozri tu: » www.adcc.sk/web/humanne-lie...
mna teraz bolelo cez vikend a ziadna tabletka ani nic poruke tak som si vravela ze neboli ma hrdlo som uzasne zdraavaa a citi msa uzasne ..a rano som sa zobudila nebolelo ma a citila som sa uzasne uz je nedela vecer stale ma neboli a stale sa citim uzasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mňa malo kedy bolí hrdlo väčšinou len keď som zahlienený (ako teraz) ma začne kus bolieť ale to väčšinou prejde samo tak po 2 dňoch.. ale angíny neviem či sa zbavíš len tak domácim receptom..
Možno kloktanie slanej vody ti pomôže