Ahojte, mám problémy s ľavým kolenom a ortopéd ma poslal na MR a všetko vyzerá byt v norme, no ja aj v pokoji cítim bolesť vo vnútornej strane kolena a vonkajšej.Koleno nedokážem úplne zohnúť , ak sa o to pokúsim , cítim strašnú bolesť. Máte skusenosti ?
Ja som mával, ale nie až také bolesti, keď som po dlhodobej malej záťaži zrazu veľmi zaťažil koleno, napr. pri ťažkej turistike. Potom som to dva týždne rozchádzal. Ale akonáhle som to rozchodil a koleno si zvyklo a už som ho pravideľne zaťažoval, tak bolesť prestala.
ked to bude dlhsie pretrvavat tak urcite vystriedaj zopar lekarov dokym prides na to aky mas problem, ja som to s mojimi kolenami zanedbavala dost dlho, lebo mi lekarka povedala, ze ziadny problem, iba "potrebujem pohyb" a teraz to lutujem :I
Ja mam skusenosti ze roky mozes chodit ortopedovy a povie ti ze tam nic nemas az najdes jednoho, ktory ta hned medzi dverami posle na operaciu a nemusi mat ani rtg ani mr...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme