Zdravím, už 5 dní mám dost velké bolesti pri otáčaní krku, v pondelek ma začala bolet aj chrbtica. Natíram si to denne 2-3x ibalgin duo, nachvílu utlmí bolest, ale nevyspal sem sa už pár dní. Myslíte, že ked navštívim doktorku obvodnú bude vedet co s tým
suhlasim s marjy. chod k obvodnej nech ti vypise sprievodny listok na neurologicku ambulanciu. nachladnute alebo zaseknute nervy podla mna ak si bol vystaveny prievanu no v tomto veternom pocasi sa ti ani necudujem.
mal som raz nehoráznu bolesť v krku, nielen pri otáčaní to bolelo ale bolelo ma to pri každom pohybe.. keď som ležal nemohol som sa normálne postaviť ak som si nepomáhal rukou a nepodopieral si hlavu... zanedbával som to .. v takom stave som bol pár dní k doktorovi sa mi nechcelo že to prejde, že mám zaseknutý iba sval abo niečo také....
nakoniec to bolo až tak zlé že som sa sa vybral na pohotovosť.. tam ma poslali rovno do nemocnice kde som si odležal 2týžne na infúziach ... od vtedy viem že návšteva lekára by sa nemala zanedbávať
@monkez to by sem nerád zažil, túto noc sem sa aj pár krát zobudil mosel sem si dat do inej pozície hlavu, ale aj to bolelo, tak dúfam že to nebude také vážne
@jack3265 Tak ťažko sa k tomu vyjadriť, ja nie som doktor, ale ak ťa pošle ku odbornému uvidíš sám.
Ten odborný môže byť aj napr. neurológ, tam ti môžu dať lieky od bolesti, prípadne napísať nejaké infúzie na zmiernenie bolesti.
Ale infúzie neliečia problém. Ak máš vyskočený stavec, alebo nejaký blok, tak to vyrieší fyzikálna terapia/ špeciálne cvičenia, ktoré ti ukáže fyzioterapeút. Ale nemusíš sa báť, ak nie je to bolestivé, práve naopak, je to dosť príjemné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nakoniec to bolo až tak zlé že som sa sa vybral na pohotovosť.. tam ma poslali rovno do nemocnice kde som si odležal 2týžne na infúziach ... od vtedy viem že návšteva lekára by sa nemala zanedbávať
Ten odborný môže byť aj napr. neurológ, tam ti môžu dať lieky od bolesti, prípadne napísať nejaké infúzie na zmiernenie bolesti.
Ale infúzie neliečia problém. Ak máš vyskočený stavec, alebo nejaký blok, tak to vyrieší fyzikálna terapia/ špeciálne cvičenia, ktoré ti ukáže fyzioterapeút. Ale nemusíš sa báť, ak nie je to bolestivé, práve naopak, je to dosť príjemné
pýtaj sa do tunela, na magnetickú rezonanciu...
no neviem ako uvás ale u nás v žiline sa čaká aj 2 mesiace...jedine ak máš nejaku známosť, tak by to šlo hneď...ale neodkladaj to....