Dneska mám také chvíľkové bolesti (dosť silné) až ma zviera, tam dole, potom to nadlho prestane a zase sa objaví.. vobec netuším z čoho to može byť ale je to veľmi nepríjemné.. a je to skor vnútri ako na povrchu,, tehotná byť nemôžem lebo menštruujem tak
jaaj tak to mas z toho potom boze to je normalne ze mas krce pri kramoch..daj si ibalgin a teply obklad to pomaha ...ja som ties dva roky nemala krce a teraz niekedy kvoli tomu ostanem aj doma co sa nevladzem postvit :/
@istsinka ja mám vždy normálne krámy, ani ma brucho nebolieva, len teraz toto nechápem,, a som aj prechladnutá no, neviem či to s tým nemá niečo spoločné.. proste také prudké bolest tam dole vnútri..
@istsinka ale ja osm nepovedala že to mám ja.. mne sa to strieda raz silné raz slabé ale nejaké hardy nemám len proste niektorí to tak majú..ja som to možno dvakrát take mala..
@patrixo si ty normálny?!!!!!!! bože ! ako ti mám vysvetliť, že niesom tehotná? najprv si normálne prečítaj celý komentár čo som písala a potom sa snaž byť múdrym
@amorcandy párkrát sa mi stao, že som dostala taký krc zospodu, že ma skoro zo stoličky vystretlilo, ale to je len občas a zatiaľ ma to nenapadlo riešiť pretože u mňa to je naozaj veľmi zanedbateľné
no ak to máš často tak by si mala ísť za doktorom radšej ...
@amorcandy daj si facku, ukludni sa a spravaj sa slusne. neboj sa, cital som to cele.. ale co ak si vazne tehotna, praskla ti plodova voda a uz ide aj krv a ty si myslis, ze menstruujes? ha? co potom? teraz bud mudra
@istsinka stalo sa mi to prvýkrát takže hádam to bude kvoli krámom
@patrixo ty sa ukludni asi viem kedy mám krámy+zdalo by sa mi niečo divné, čo sa mi nezdá, a ak ti ide o to aby si ma rozhodil, chod to skúšať niekde inde kokotiny nepočúvam
Veľké percento žien má pri menštruácii problémy s bolesťou takže aj u teba ide pravdepodobne o normálny jav ale uspokojivú odpoveď ti dá tvoj gynekológ nie Birdz. Cenné informácie sú aj na Googli.
@patrixo nenavážaj sa ako odtrhnutý z reťaze, keby si mal bolesti tvojho ovisnutého ega, tiež by si bol nervózny kvôli takým primitívnym odpovediam.. človeku nepadne dobre keď si z vážnej veci robia srandu
@sabnacke ak ma niekto zdravotne problemy a vazi si svoje zdravie, tak nebude predsa vypisovat na birdz ale pojde na pohotovost ved sa uvedomte vsetci prosim vas a nenechajte zo seba robit blaznov
@patrixo tak sa chce informovať kto s tým má skúsenosť a čo teraz.. a na slovenských zdravotníkov sa spoliehať nedá, veľakrát predpíšu kokotinu hocijakú.. nehovorím to zo srandy, moja doktorka bola psychopat a kadečo mi naordinovala.. a okrem toho vedia tak poslať dpč človeka keď má nejaký problém, že to až možné nie je..
@sabnacke fuuha.. ty mas asi krystalovu gulu jak tak sledujem ked vies ake su jej zamery ano? mala si podat trestne oznamenie na lekara... to vie tu kazdy mudrovat.. co mu ako kto ublizil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@shizoofrenik fakt mi to neprišlo vtipné
ved prve dni menstruacie su bolestive a niekedy ta bolest aj vystreluje az do noh..
ale aj tak som to napísal
treba si dať urologický čaj, pomáhajú aj brusnice v nejakej forme a tie sú aj dobré na to, aby sa to neopakovalo.
no ak to máš často tak by si mala ísť za doktorom radšej ...
@kaylee veru že ďakujem
@patrixo ty sa ukludni asi viem kedy mám krámy+zdalo by sa mi niečo divné, čo sa mi nezdá, a ak ti ide o to aby si ma rozhodil, chod to skúšať niekde inde kokotiny nepočúvam
SKús povedať mame, alebo rovno choď k doktorovi ..