Vecer som si dal toaletny papier (urobil som si z neho taku malu gulicku ) do ucha (viem urobil som hlupost ) a dnes ma cely den boli ucho a mam pocit ako keby som ho mal take zalahnute . Ako mam zmiernit tu bolest ? Nieco prirodne proti bolesti ucha ? Nejake rady okrem usneho doktora budu vitane ,
mas zapal zvukovodu. ak to nevyliecis tak ti to prejde do zapalu stredneho ucha. ver mi viem o com hovorim (mal som ho dvakrat behom poslednych troch mesiacov takze presne poznam pocit zalahnuteho ucha a bolesti vonkajsieho ucha. ono to postupne prejde ale potom sa ti urobi zapal stredneho ucha. bez k usno-nosno-krcnej nech ti da kvapky antibioticke do ucha. ak to stihnes tak mozno ti neda antibiotika
@chlorofyl Dal som si nato protizapalove kvapky do ucha, + teraz som si dal roztlaceny cesnak + cibulu a bolest aj zalahnutie vcelku zatial preslo takze uvidim.
@tomas55555 prosim ta ten cesnak si tam nenechaj dlhsie nez polhodinu lebo ti to totalne vyzere zvukovod. max. 20 minut a potom to vyber odtial a nechaj ucho dychat. a hlavne NIJAKU VATU do ucha nedavaj to je to najhorsie
@tomas55555 jaj akoze prirodne antibiiotika? no.. skusit to mozes. ale ak ti to zajtra neprejde tak supaj hned doktorke ako som vyssie pisal. to ucho je dost nebezpecne. a to je nieco strasne pchat do seba antibiotika lieky desat dni. totalny kentus
@tomas55555 mal som po vianociach to som liecil neak desat dni. potom som mal behom februara to som liecil tiez desat dni. proste celu dobu toho jak som zral antibiotika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov