Ahojte. Už asi druhý mesiac ma bolí ľavý bok. Akoby som ho mala udretý, ale nemám žiadnu modrinu. Myslela som si,že to je svalovica, ale že by trvala tak dlho? Nestalo sa Vám to už niekedy? Nechcem ísť k doktorovi a aby na mňa pozeral,že chodím pomaly s k
mňa tak bolel bok, keď som mala úplne obtiahnuté rifle a ešte aj opasok, tak pokial to aj ty tak nosíš, tak to je možno z toho ale inak to prejde zachvílu
toto by zaujímalo aj mňa, dočítala som sa, že pri tejto bolesti je ťažko určiť presnú príčinu, môže to byť hocijaký vnútorný orgán, takže toto by asi chcelo veľa vyšetrení a ja doktorov neznášam.
takže ak chceš vedieť presnú príčinu, neostáva ti nič iné, len začať chodiť po rôznych vyšetreniach.
to ze nemas modrinu na kozi neznamena ze nemas modrinu vo vnutri ... mozes mat aj zapaleny sval ... skus si dat na to take tie kremy protizapalove, aj proti bolesti, rozhodne ti to neublizi, a keby sa to zhorsoval, alebo by to neprestavalo, ta urcite chod k lekarovi ...
Tak mňa tiež bolel bok síce pravý asi 2 mesiace, a v pondelok ma dorazil až som sa zosypala a až na ďalší den som išla ráno ku doktorke aj to z ťažkosťami lebo som ráno z postele nevedela vstať kde mi zistili žlčníkový záchvat a zlé pečeňové testy..
.. v tomto svete je veľmi málo mladých ľudí čo nepije no ja patrím medzi nich, nevidím v tom žiaden význam sa opíjať a chlastať každý deň, alebo po víkendoch..
inak tiež ma takto bolelo... neidentifikovaný orgán, ktorý sme s kamoškou familiárne pomenovali "silvia"... ani neviem, prečo
nebola to intenzívna bolesť, nijako ma to neobmedzovalo, ani mi to neznepríjemňovalo život, iba ma to občas tak tlmene bolelo. niekde nižšie od rebier a smerom na ľavú stranu.
a bola so s tým u lekárky, a neviem už presne, čo mi na to povedala, ale súviselo to s chrbtom (!) ochabnuté chrbtové svalstvo a s tým spojené nie zrovna ideálne držanie tela + dlhé sedenie.
@niklinka ja som bola u obvodnej. potom ma to nejako prestalo bolievať... ale tak niekedy v tom čase som začala chodiť na jógu, dosť pomôže, už len pri tom hrbení sa
ale určite choď, pri najhoršom ti povie to, čo mne. aspoň budeš pokojnejšia, keď budeš vedieť, že to nie je nič vážnejšie
ja detto ,tiež ma bolí neskutočne ľavý bok ,až tam pod rebrami,až na chrbáte kdesi ,ani nemôžem na nom spávať ,a to ma bolí posledné tri dni ...až tam dole ma to bolí všetko úplne ,už aj na dotyk ...tiež neviem ,čo to môže byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takže ak chceš vedieť presnú príčinu, neostáva ti nič iné, len začať chodiť po rôznych vyšetreniach.
.. v tomto svete je veľmi málo mladých ľudí čo nepije no ja patrím medzi nich, nevidím v tom žiaden význam sa opíjať a chlastať každý deň, alebo po víkendoch..
nebola to intenzívna bolesť, nijako ma to neobmedzovalo, ani mi to neznepríjemňovalo život, iba ma to občas tak tlmene bolelo. niekde nižšie od rebier a smerom na ľavú stranu.
a bola so s tým u lekárky, a neviem už presne, čo mi na to povedala, ale súviselo to s chrbtom (!) ochabnuté chrbtové svalstvo a s tým spojené nie zrovna ideálne držanie tela + dlhé sedenie.
@luc.ka môže byť, lebo sa príšerne hrbím
ale určite choď, pri najhoršom ti povie to, čo mne. aspoň budeš pokojnejšia, keď budeš vedieť, že to nie je nič vážnejšie