Možem sa spýtať, neviete niekto náhodou o čo ide, keď ma miestami pichne v bruchu, večšinou dole v lavo ale niekedy aj v strede a velmi zriedkavo aj na pravej strane. Bola by som rada, keby ste o tom niečo vedeli
cojaviem, nejaky tyzden dva maximalne asi. parkrát do dňa, a niekedy je to tak že ma pichne v bruchu aj 10krát do hodiny každých 5 minút, niekedy o tom ani 2hodiny neviem.
ja som mala niečo podobné.. v ľavo dole v oblasti vaječníkov. zašla som za doktorkou a skončila som na operačke s tým,že mám cistu.. nepodceňuj to,ak neprejde do pár dní,zájdi za lekárom
@wunderglaube
ja som už po necelých dvoch týždňoch šla ku doktorke.. tá bolesť bola fakt intenzívna a neznesiteľná.. miestami až kŕče ako keď máš krámy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
možeš mi to presnejšie popísať?
ja som už po necelých dvoch týždňoch šla ku doktorke.. tá bolesť bola fakt intenzívna a neznesiteľná.. miestami až kŕče ako keď máš krámy..
také to ja až nemám, ale cítim pichanie v bruchu a je to dosť nepríjemné. tak dúfam,že to nebude nič vážne
aj ja dúfam,že bude všetko OK a prejde ťa to drž sa
slepak by to byt nemal.