Ahojte mam bolesti brucha v ľavom boku bola som u odborného lekára ten ma poslal ku gynekológovi robili mi sono nič nenašli brali mi krv či nemám zápal a všetko je v poriadku mešká mi menštruácia už 7 dni namiesto toho mam len biely výtok tehotná nie som
sono ti robili kompletne? teda aj ine organy okrem vajecnikov, maternice a tak? pozreli na vajecnikoch stav folikulov? neviem, kedy ti robili sono, mozno by bolo fajn ho skusit zopakovat, pripadne skusit dalsie testy (hormonalny alebo na organy v tej oblasti)... moze v tom byt normalne meskajuca menstruacia rovnako ako nieco vaznejsie, tazko hodnotit, ci je to vobec gynekologicky problem... to musia fakt riesit lekari, nedaj sa odbit.
Nie nerobili mi kompletne sono a gynekológ mi zobral iba krv nič viac a poslal ma naspäť ku odbornému lekárovi tie bolesti mam už asi 2 týždne a niekedy sú také silne že nemôžem ani chodiť
a a pri sexe to tiež boli ďakujem veľmi pekne za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a a pri sexe to tiež boli ďakujem veľmi pekne za radu