Bolesti hlavy, čo robíte ak vás bolí hlava preto aby prestala bolieť ? a je tu problém ten že nemáte tabletku od bolesti hlavy ? ? Npr ja pijem veľa vody ak ani vtedy neprestane tak sa najem a ani vtedy tak píšem na birdz aby ste mi vy poradili...
@dumbledore pravdepodobne to mam od hladu, spánku lebo po tej dlhej ožieračky cez VIANOCE čo som neustale jedol som si chcel z nedele na pondelok fajne vyspať vyspal som sa 20-21 hodin niejak tak a rano som sa zobudil blbo strasne zniceno a bolela ma hlava ach
obyčajne čas a ak neprestane a ani sa nezmenší bolesť a už ide noc, tak musím vziať tabletku, lebo obyčajne neviem zaspať alebo ak zaspím, tak sa zobudím o hodinku neskôr na to, že mi ide prasknúť hlava
Keď mám čas aspoň pol hodinu a nefunguje mi tabletka tak si masírujem spodok chodidiel, prstov a potom aj dlane a prsty. Plus si ovlažujem tvár studenou vodou, aj krk. A osvedčilo sa mi pridať aj toto...
Ale musí byť človek fakt v klude a pokoji... inak to nejde... a treba piť... A je dosť veľká možnosť, že to ide od chrbtice, tak treba poriešiť nejaký pravidelný pohyb...
@zajkousko hm, ok, tak ked budem mat pri starej zajacie umysly, pojdem sa zbicovat.. hmm mozno by pomohla aj spanielska cizma, alebo skripec... to by som ju fakt radsej neopustil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
uz neverim nicomu, ze by mohlo byt dobre
Byť tvojou ženou, tak ťa usedlám do správnej orientácie.