Bolieva vás občas hlava ? Alebo by sa dalo povedať , že je to skôr na dennom poriadku? Dávate si lieky alebo proti tomu špeciálne bojujete?...dik za komenty...
Bolí ma takmer každý deň,bola son s týn u neurologičky,dala mi tabletky, ktoré mi asi mesiac účinkovali a potom znova...Nezabrali Ale je to spôsobené aj mojou meteosenzitivitou..-.-
Od mojich 10 rokov ma bolieva hlava, išla som na neurologiu a tam mi povedali že je to z rastu , dala mi tabletku a v 13 ma opäť začala bolievať hlava, znova mi povedala, že je to z rastu a odvtedy ma už 2 roky bolieva hlava, nedávam si žiadne tabletky, čakám kým z toho vyrastiem....
Mňa takmer vôbec, iba niekedy keď som chorá alebo kvôli zubu. Neriešim to hneď tabletkami, vlastne skoro vôbec, pokiaľ z tej bolesti neodpadávam, radšej skúšam autosugesciu - snažím sa nahovoriť si, že to prejde, vyháňam v mysli tú bolesť preč. Niekedy to celkom zaberá. Ibalginom sa prehnane prepchávať nemienim, možno zaberie na bolesť, ale pekne ničí srdce. A celkovo na bolesť hlavy je vraj dobré vypiť veľa vody, lebo aj z nedostatku tekutín zvykne bolieť.
Jj, bolela a často, nevedela som prečo, tak som si prebehla kolečko po doktoroch a zistili mi, že to mám z chrbtice ... tak som začala cvičiť cviky na chrbát a bolesti prešli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
brufen to každopádne istí...
A liečenie???? mno ja sa bud potrebujem vyspat, alebo vyvracat, tak sa mi to jedine, aspon na chvilku uvolní....