klinceky som pocula aj ja, aj skoricu, spominana alpa akoze na otupenie, pripadne iny alkohol.... a napr ked citis v zube take "pulzovanie" tak vyplachovat olejom. vtedy je tam vraj hnis. ale vsetko je to len docasne. ak boli zub, tak mna bez pomoci zubara zvycajne nikdy neprestal, ak hej len na kratko a vratilo sa to vo vacsom
@poke no tak pisem, ze vraj, zubar nie som. ale zas ked som to mala ja a zubar mi spravil uplne mini dierku do zuba tak sa mi brutalne ulavilo v momente a zaroven mi odtial vysiel ten hnis...ale tak jasne, to su len take ludove kecy, takze netreba brat vazne
Proti bolesti ti pomoze rozzuvat ten klincek na predmetnom zube, ako pisali. Mam to odskusane, len upozornujem ze to nelieci. Posobi to len proti bolesti. Takze sa objednaj k zubarovi.
klincek ako tu uz viaceri pisali, slaná voda ako dezinfikácia alebo alkohol a tiez zevraj pomaha riadne silny zeleny caj s klincekmi rozdrvenymi- neviem co je na tom pravdy ale vyskusat mozes
Ta ja neviem asi zmeň zubára abo čo.. mne raz tak zrobil plombu zle a ma zub bolel asi mesiac aj dačo kym som sa odvažil tam isť. To som žral tabletky ibalgin aj 3 na deň potom sa to zmiernilo ale bolel keď som kusol do hocičoho ta som šiel tam on mi ho vyvrtal a dal zas plombu a už to bolo dobre. Potom neskôr sa mi z neho odlomilo kus a zas začal bolieť tak som šiel zase tak mi ho vyvrtal ešte raz a dal vložku na preliečenie (vložka mi vypadla asi po 2 dňoch a ešte viac sa mi zlomil zub).. mi ho opravil a rok som mal pokoj a potom zas začal bolieť kurevsky tak som vydržal týždeň v bolestiach to každe rano oslintany cely vankúš som mal jak som už ani necítil ústa bo ma celé boleli a opuchli mi tak som šiel zase k nemu a mi povedal že sa neoplati ten zub zase prerabať že mi ho vytrhne
Krasny pribeh že? no ale dozvedel som sa že na koreni zubu som mal asi 3 veľké hnisavé vačky a na rengene mi ich neukazalo ako zapal ani nič ale boli tam
čiže ak maš ešte dosť zubov tak si ho daj vytrhnúť ak furt bolí uvidíš jak fajne bude ti keď ti vytrhne a vyprchá injekcia kus bude bolieť ale potom ti bude tak fajne už :happy:
Ak ta boli prava strana daj si strucik cesnaku na lavu stranu ruky tam kde sa meria tep jak máš palec.. vyskúšaj... Pomáha to na krátky čas... Ak ta boli ľavá strana daj si cesnak na praví ruku... Budeš čistiť jak ti cesnak ťahá bolesť a tep ....
neviem, čo funguje, ale z vlastnej skúsenosti viem, že nefunguje, keď som si zub stále vyplachovala čistou vodou .. tá ukľudní na pár minút, ale potom je to horšie .. a kým som sa dostala k zubárke, musela som byť na práškoch :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak strašne dúfam že to nezažijem aspoň dlhú dobu teraz ke´d si na to spomeniem
a inak skús alkohol
Inaak tie klinceky to je ze vraj pravda.
Krasny pribeh že? no ale dozvedel som sa že na koreni zubu som mal asi 3 veľké hnisavé vačky a na rengene mi ich neukazalo ako zapal ani nič ale boli tam
čiže ak maš ešte dosť zubov tak si ho daj vytrhnúť ak furt bolí uvidíš jak fajne bude ti keď ti vytrhne a vyprchá injekcia kus bude bolieť ale potom ti bude tak fajne už :happy:
kokosák so sódou voľakto odporúčal na bežné umývanie miesto pást
+ sa ordinuje prevencija neprocesnutou stravou/ nestravou na dobu určitú/neurčitú