Chcel by som sa vás spýtať, čo vám najlepšie pomohlo proti ním? Ja mám takú vodičku tuším 96% etanol + bylinkový extrakt + benzokaín.. ale nie je to veľká sláva...počas toho jak to mam vyhýbam sa kyslým jedlám a orechom ...pijem viac piva a b-komplex
V pohode. Ako je to drahsie ale vydrzi to dlho lebo toho staci fakt malo, je to silne.
Skus sa ale este v lekarni opytat na nejake vitaminy ku tomu este.
Mne na afty najviac pomohli tieto konopné kvapky, ja som mavala dosť hlboke afty čo sa mi inak hojili aj vyše týždna aaa toto ked som si dala tak na další den už to bolo o 60% lepšie a za dva dni už bolo po afte davala som si to asi 5 krat za den ale stačilo to len trochu potrieť
Mala som strasne , vsade na perach zvnutra po celych dasnach, licach, pod jazykom .. A az v krku a jedine co pomohlo bolo drhnut betadinonm uplne sugovo namocit donho gazu ,ombotat na prst a vydrhnut az do ziveho, plakala som od bolesti ale bolo lepsie za den
Teraz ked sa mi vyhodi nejaky opar (lebo tak to aj vtedy zacalo) dam si tabletku Famcyklovir teva .. Je na predpis ale ked vezmem hned , staci jedna a uz sa to ukludni
Skusal som modru skalicu, chvilu to utlmilo, ale potom sa to vratilo, cize slaby ucinok. Potom som vyskusal B-komplex, ten je fajn, najlepsie dat si to pred tym, ked sa ti este nevytvorila, teda, ak si myslis, ze ti chyba to B-cko, ja ked som pravidelne jedaval mlieko s ovsenymi vlockami a cerealiami, tak som ju vobec nemal, raz som mal dlhsie obdobie bez tejto pochutky a tie svine sa objavili, este dobry je aj Listerine ked tak, ale ten s alkoholovym obsahom.
Béčko je dôležité. Fajčíš? Čo zvykneš piť? Máš stresujúce koníčky alebo prácu? Aká je tvoja ústna hygiena? Máš z niečoho fóbie? pocity strechu v častom kontakte? Frustrácia, zlosť ...
Kamistad gel. Ale zas ja som nemala nikdy viac nez jednu aftu, neviem si to asi predstavit ked ich mas vela, tam by som skor kloktala. Ale Kamistad je fakt vynikajuca vec.
ja som raz mala taku nehoraznu aftu, ze sa to nedalo vydrzat a inak mavam bezne take malicke ale hento bol des a pomohol mi tiez taky extrakt co si nakvapkas na vaticku a das si do ust, tusim herbadent sa vola alebo florsalmin a florsalmin je celkovo na zapaly ale ten druhy je na afty silnejsi a lepsi
@soltino díky ten teatree urcite vyskusam riadia ho tu viaceri
@inversi nie som fajčiar,.. ustna hygiena 2x do dňa pasta resp. podľa potreby keď cítim povlak na zuboch, tak umývam a vždy vypláchnem ústnou vodou a raz za deň zubná niť (na večer)... stres sem tam, ale skôr som viac podráždený v poslednom čase .. teraz mávam aj alergiu v tieto obdobia svrbia lakte, kýcham... B, C a zinok užívam raz za tyzden...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
toto je ono? ^^
A ja som mala az take afty, ze som nemohla ani jest a pomohlo.
Skus sa ale este v lekarni opytat na nejake vitaminy ku tomu este.
Teraz ked sa mi vyhodi nejaky opar (lebo tak to aj vtedy zacalo) dam si tabletku Famcyklovir teva .. Je na predpis ale ked vezmem hned , staci jedna a uz sa to ukludni
*surovo
Neviem pisat sorry
» www.biododomu.cz/tea-tree/1583-t...
@poke ...len keď to má človek pomaly viac jak raz za mesiac ... stále tam chodiť
@inversi nie som fajčiar,.. ustna hygiena 2x do dňa pasta resp. podľa potreby keď cítim povlak na zuboch, tak umývam a vždy vypláchnem ústnou vodou a raz za deň zubná niť (na večer)... stres sem tam, ale skôr som viac podráždený v poslednom čase .. teraz mávam aj alergiu v tieto obdobia svrbia lakte, kýcham... B, C a zinok užívam raz za tyzden...
@nemamcas .. jj môže byť o tom som tiež niečo počúl...
A díky všetkým za rady .. cením si to