tato europska unia sa mi osobne nepozdava..onedlho sa budeme riadit len europarlamentom a slovensko bude len obycajna vychodna provincia unie:/ pozrime sa co maju napr. svajciari zo svojej tisicrocnej nestrannosti...
@2 Čo majú švajčiari z nestrannosti?Okrem toho,že ich nezasiahla 1. ani 2. sv.vojna a majú asi miliónkrát vyššiu živ. úroveň ako my prakticky nič
K téme: EU áno, aspoň sa máme o koho oprieť
A teraz a asi seknem,lebo neviem,či sme v NATO ale proti timu som určite.Nechcem aby si z nás USA spravili dalšiu radarovo-raketovú základňu v Európe...
aha, takže takúto neutralitu máte na mysli... pokiaľ ide o EÚ, je pravda, že nám do toho pindajú a s plynom prd pomohli, na druhej strane od nich prichádzajú slušné prachy bez ktorých by sme neboli ani tam kde sme dnes... okrem toho nemôžeš nás porovnávať so Švajčiarskom, to bolo a stále je na úplne inej úrovni... tí si vystačia aj bez eurofondov a podobných dotácií, my nie.
no ak by sme nad takym niecim ako je osamostatnenie uvazovali v roku 89 a ostali by sme sami tak mozno by sme sa mali lepsie ako teraz ale pri tychto magoroch akoze politikoch co teraz riadia sr asi by sme skoncily ako rumuni vykradnuty. a eu vdaka bohu ze sa do nas stara aspom ty vypatlanci ako je aj pan FICO a vsetci pred nim nemozu tak jednoducho kradnut .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
K téme: EU áno, aspoň sa máme o koho oprieť
A teraz a asi seknem,lebo neviem,či sme v NATO ale proti timu som určite.Nechcem aby si z nás USA spravili dalšiu radarovo-raketovú základňu v Európe...