Či som obľúbená? Tak priemerne, nijak zvlášť, mám tam kamarátov, ale nie tak že by ma celá trieda milovala...to len vtedy keď sa dobrovoľne prihlásim z niečoho odpovedať
Ale sú aj takí čo ma vyslovene nemajú radi V mojej triede možno 1-2 (možno viac len o nich neviem) ale mimo triedy asi seriem dosť ľudí
V triede ma majú všetci radi. Niektorí až príliš ... Len v poslednej dobe mám taký pocit,že pár osôb začína intrigovať na moju osobu ... Tak neviem O.o
nebol, vzdy ten "vysoky, divny informatik", ked slo o pocitace a tak, tak sa otacali na mna, medzi chalanmi som bol fajn brany, zeny ma nejak extra nevnimali, ostal mi taky pocit doteraz ... aj ked jedna spoluziacka raz chcela so mnou chodit, ale odmietol som ju, ze "sa na to necitim, lepsieho by sa jej zislo" ... a tak,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale sú aj takí čo ma vyslovene nemajú radi V mojej triede možno 1-2 (možno viac len o nich neviem) ale mimo triedy asi seriem dosť ľudí
vo vseobecnosti ale nie som taka pica aby ma ludia nemali radi
ale v triede ma nikdy nemali radi..a takto to je aj teraz v kolektivoch.. pripad @0
ale obľúbený...tak čo ja viem, autogram si ešte pýtať nebol nikto