tých bolo ale čo mi tak ostalo v hlavičke tak Arkarian zo strážcov času neznáma trilógia ktorú poznám asi len ja a v slovenčine to ani nie je ale mne sa už podarilo sa platonicky zalúbiť aj do postavy z počítačovej hry
a potom Holly Golightly z Raňajok u Tiffanyho. keby som ju tak nemilovala, tak by som možno bola ochotná si pozrieť film. ale nechcem, aby mi ju niekto zosobnil, mám ju príliš v hlave.
pán Knightley, Snape (ten by mi fľasol po papuli, keby ho chcem objať a dal by mi doživotné "poškole"), a nejaký čiernovlasý Michael z ružovej knížky, veľmi populárnej série, mám sprostú pamäť, bol to nevlastný bratanec Kate, super kamarátky Sabriny, Alison a rockovej Randy Bandy... a veľmi veľmi som zaľúbená do svojej nemenovanej postavy!!
Pán Darcy z Pýchy a Predsudku, Sirius a Lupin z Harryho Pottera, Damon z Upírskych Denníkov, Jesse de Silva zo série Mediátor, Michael z Denníkov Princeznej, Aragorn z Pána Prsteňov, Dimitri Belikov a Adrian z Vampýrskej Akadémie... fuuu a kopu iných, na ktorých si teraz nespomeniem
@sugy1 Je, ale autor sám v knihe ,,vystupuje". Ozaj, Lemony Snicket je autorov pseudonym, v skutočnosti sa volá Daniel Handler a je aj režisérom svojho vlastného filmu ,,Rada nešťastných príhod"
Naposledy som čítala knihu Nádherné tvory a hlavný hrdina Ethan mi bol véľmi blízky Najradšej by som bola vtedy na Leninom mieste a mala takého priateľa ako bol on. Proste bola som zamilovaná do Ethana tak ako Lena
Jacob Black Toho keby som videla naživo, asi by ma odviezla sanitka. To je úplne... Alebo tých chalanov z Twilight... Omg, tí vlkolaci sú tak pekní. Ešte že existuje, lebo je tam plno chalanov, z ktorých sa dá vyberať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Čierny Tomo z Plameňov inkvizícií, Heatcliff z Búrlivých výšin, Jared Múdry z Incarceronu, Aragorn z LOTR, bože toľko by sa ich našlo...
Do Lemonyho Snicketa, do pána Rochestra, do dvojičiek Weasleyových, do Dimitriho...
a potom Holly Golightly z Raňajok u Tiffanyho. keby som ju tak nemilovala, tak by som možno bola ochotná si pozrieť film. ale nechcem, aby mi ju niekto zosobnil, mám ju príliš v hlave.
Inak Klaudia z Inkarceronu je moja budúca žena
...asi tak.
a pekne sa zaradím do radu chromoźomu XX...