Boli už na vyšetrení u nefrológa? (vyšetrenie obličiek)
Zajtra ma čaká vyšetrenie obličiek, strašne sa bojím a neviem aké vyšetrenie mám čakať, čo mi budú robiť :/ našiel by sa tu niekto to už na vyšetrení obličiek bol? ďakujem
@strawberrywii vazila ma,merala ma,buchala mi po oblickach,pytala sa ma,ci fajcim a pijem,potom som bol na sone obliciek nic hrozne.a moč chcela a krv mi brala a nosim tam 24hodinovy moč
furt tam chodim :d a neni to nic strasne vlastne skoro vsetko je uz napisane v @1 este take veci ako meranie tlaku, a opyta sa ta ci mavas bolesti hlavy, ci si nevidela krv v moci, ci mas pravidelnu menstruaciu..atd...
10 rokov chodím na kontroly a všetko tu už napísali...moč, krv, sem-tam sono, pri ktorom dostanem záchvat smiechu, tlak, ak nevieš svoju váhu a výšku tak ťa tam odmerajú...to je všetko...jedine by ťa ešte mohli poslať na také väčšie vyšetrenie, kde si ľahneš a monitory ti budú obzerať obličky ale neviem ako sa to volá a naposledy som na tom bola v 5-tich rokoch takže si to nepamätám až tak dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale oblicky ked robia sono, nic hrozne to nie je