spoločné priestory v byte udržiavam čisté (so spolubydlami pravidelne umývame šicko a priebežne upratujeme), moju izbu sa snažím udržiavať na nejakej úrovni, pokiaľ zrovna nemám obdobie, že domov chodím akurát tak prespať a aj to len na pár hodín (a tak teda všetko len zo seba zhodím, vezmem niečo iné a časom tu vznikne fakt rošambo ). a ešte mám k tomu mačku, ktorá má v obľube mi do izby nosiť paličky, suché špagety, rozhadzovať koberce a zhadzovať veci na zem...
ale našťastie mám spolubydlu, ktorá zbožňuje upratovať a organizovať, tak mi to tu sem tam prebehne, keď som už fakt nešťastná
áno, mám... väčšinou je to tak zlé, že notebook musím mať na stoličke, lebo sa nevprace na stôl
mne skôr vadí, keď je niekde taký ten neosobný "hotelový" poriadok... že pri vstupe do miestnosti nemáš poňatia, kto tam býva... a mohol by si sa tam teoreticky nasťahovať
ale včera som si upratovala! keď prišiel drahý a našiel mi v posteli tri ponožky - jednu modrú, druhú ružovú a tretiu fialovú tak zhodnotil, že ideme upratovať tak sme pekne poupratovali celú izbu... a neviem, dokedy to takto vydrží
na intráku celkom často, keď sa učíme, pretože máme príliš veľa vecí a veľmi málo miesta... doma v mojej izbe však milujem poriadok a čistotu, všetko musí mať svoje miesto
ja a bordel ?? kde žeeeee ked sa tak obzerám tak nevjem kde začať
ale inak mám rada poriadok ale odtial potial, spolubyvajuce prietory v nich udrziavam poriadok ale moja izba je opak našho domu o intráku radšej pomlčím....
@kuvincik ako vídim tak aj s tebou rád upratuje tvoj drahý predvčerajškom mi našiel tieš pár sratených ponožiek
az na 1 kreslo, 1 stolicku zapratane oblecenim a 1 stol zapratany knihami, papiermi, a proste vecami, ktore potrebujem, nie
a este obcas aj na posteli ukladam daco, co zavadzia napr. na stole no dobre, asi tu je bordel, ale ja sa v tom vyznam a neznasam, ked mi dakto hovori, ze si to mam upratat, lebo proste ked tu mam poriadok, tak je tu tak "prazdno", ja mam v tom bordeli urcity system a pripomina mi to urcite veci, ktore musim spravit
včera som dostala vynadané že mám bordeľ a nech si upracem aby sa moja izba mohla používať na ubytovacie účely
ne ale, u našich mám bordeľ načisto, lebo ked prídem na pár dní tak využívam iba posteľ a všade inde sú nahádzané veci, ale hneď jak sa zdvihnem z postele to upracem už, sľubujem! a u seba sa snažím v rámci toho že nemám žiadny nábytok udržovať nejaký poriadok, lebo v tamtej izbe trávim veľa času a nemám toľko veľa vecí
v izbe mám neporiadok a riadny hlavne veci lebo k tím sa neviem dokopať aby som si ich poskladal ale na stole sa snažím mať vždy čisto a mame to zo začiatku vadilo ale nejak si zvykla
Bývam sama v byte, nikomu moj bordel nevadi Muhahahahah. Ale nie, som žena a dama tak sa snažím v byte stále udržiavať poriadok keby prišla neohlasena navsteva.
Nemavam, len cez skuskove mam vsade porozkladane knihy, papiere a neumyte hrnceky. A este obcas ked pridem domov a prezleciem sa, tak tie veci hned neposkladam a neulozim do skrine, ale prevesim cez stolicku alebo hodim na postel.
Ale inak by to nevadilo spolubyvajucej ani rodicom, aj ked vsetci su dost poriadkumilovni, no zaroven nastastie tolerantni
mám v izbe bordel a rodičom to už nejak nevadí, snažím sa udržovať poriadok,ale ono to nejak nejde tak potom mávam taký úplne mega upratovací deň (vi%d. dnes), keď už sa to v tej izbe nedá vydržať, resp. keď mi má prísť návšteva
Nemame bordel a nemam rad bordel. Nechapem jak si niekto napriklad moze neustlat postel a potom tam ist znovu spat, pripadne este ani nevyvetrat, alebo obleceny z vonku si lahnut do postele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale našťastie mám spolubydlu, ktorá zbožňuje upratovať a organizovať, tak mi to tu sem tam prebehne, keď som už fakt nešťastná
ale teraz mám porádek!
mne skôr vadí, keď je niekde taký ten neosobný "hotelový" poriadok... že pri vstupe do miestnosti nemáš poňatia, kto tam býva... a mohol by si sa tam teoreticky nasťahovať
ale včera som si upratovala! keď prišiel drahý a našiel mi v posteli tri ponožky - jednu modrú, druhú ružovú a tretiu fialovú tak zhodnotil, že ideme upratovať tak sme pekne poupratovali celú izbu... a neviem, dokedy to takto vydrží
ale inak mám rada poriadok ale odtial potial, spolubyvajuce prietory v nich udrziavam poriadok ale moja izba je opak našho domu o intráku radšej pomlčím....
@kuvincik ako vídim tak aj s tebou rád upratuje tvoj drahý predvčerajškom mi našiel tieš pár sratených ponožiek
a este obcas aj na posteli ukladam daco, co zavadzia napr. na stole
no dobre, asi tu je bordel, ale ja sa v tom vyznam a neznasam, ked mi dakto hovori, ze si to mam upratat, lebo proste ked tu mam poriadok, tak je tu tak "prazdno", ja mam v tom bordeli urcity system a pripomina mi to urcite veci, ktore musim spravit
ne ale, u našich mám bordeľ načisto, lebo ked prídem na pár dní tak využívam iba posteľ a všade inde sú nahádzané veci, ale hneď jak sa zdvihnem z postele to upracem už, sľubujem! a u seba sa snažím v rámci toho že nemám žiadny nábytok udržovať nejaký poriadok, lebo v tamtej izbe trávim veľa času a nemám toľko veľa vecí
Ale inak by to nevadilo spolubyvajucej ani rodicom, aj ked vsetci su dost poriadkumilovni, no zaroven nastastie tolerantni