Ak ťa to baví, má to zmysel... samozrejme to nie je záhradkarčenie v dnešnej dobe, takže bude treba vedieť aj iné biologické disciplíny, ako fyziológia, molekulárna biológia...
A na SAV je relatívne novo otvorený botanický ústav, kde sa dá uplatniť
Jasneee, vystuduj a potom mi brnkni. Spravime spolu karieru. Ja viem co treba robit a ty budes vediet ako. Budeme slavna dvojka ako Bonnie a Clyde. Vyklonujeme nejake paradne odrody, zalozime seedbanku podplatime organizatorov High Times Cannabis Cup a peniazky sa nam budu gulat do kapies.
ano, vyber skoly moze zlepsit nejakym tym ale nie velmi velkym percentom sance na uplatnenie. zakladom je ale priebojnost. ak si pozries kolko ludi s perspektivnymi skolami trci po vystudovani na urade prace resp brigaduje alebo robi niekde sice na TPP ale za mizerne ohodnotenie, tak zistis ze ani ta relativne najperspektivnejsia skola ti nedava istotu. ja studujem STU Svf, priatelka UK Prifuk. A hoci moja skola sa radi medzi perpektivnejsie ja istotu v dobre ohodnotenom zamestani v buducnosti nepocitujem a ani s tym neratam. teda myslim hned po skole. co bude dalej vzdy zalezi len on konkretneho cloveka. takze pri vybere mozes pokukovat aj tymto sposobom ale nevyberaj si nieco co ta vzivote vonkoncom ze nebavilo len koli tomu ze ludia hovoria o lepsej moznosti uplatenia do buducna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A na SAV je relatívne novo otvorený botanický ústav, kde sa dá uplatniť
bonsaje sú budúcnosť