Mal už niekto z vás bradavicu/e ? predpokladám že hej tak čo vám pomohlo ? a ak niekto si ich natieral Verrumal-om tak pomohol ? kombinovali ste to s vypaľovaním ?
@patofbc bradavice sú strašne individuálne, ja som mal jednu malú na ruke keď som bol asi na základke a pomaly mi zmizla, nič som na nu nepoužíval len som si ju natieral semtam so šťavou z lastovičníka a bráchovi sa vytvorili bradavice niekedy až po 18-tke a mal ich celé ruky, bol na vypaľovaní, riešil to hocijak a nevedel sa ich dlho zbavil, no a potom mu otec začal posielať energiu (reiki) tak sa ich zbavil úplne...
ja som mala kedysi dááávno, mala som to na jednej ruke a nemohla som sa toho zbaviť..ničím, potom mi dala kožná nejakú mastičku, bola v nej kyselina boritá a kyselina salycilová, zarobili mi to v lekárni, pár dní som si to tým natierala a bradavice boli fuč
ked som bola malá mala som na ruke a pomohlo vypalenim u kozneho a musela som tam ist asi na 3 razy,lebo nechcela zmyznut ale potom som s tym uz problem nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale nemala som nikdy
ale urobili sa mi potom 2 ... a znovu mi vypálila
a potom to isté dookola
» www.docsimon.sk/tovar/duofilm-r...
Ale taktiez aj @1 je ucinne.
Ten Duofilm raz-dvakrat natres a mas to za sebou
Zmizlo mi to až časom. A to isté sa týka exémov.