Bral, anxiolytika akurat ze nastastie mi zabrali take co nespadaju pod benzodiazepiny
Pre hocikoho kto zvazuje zajst k odbornikom pre psychicke problemy chodte, strasne to pomoze + mandatory farmakoterapia by mala byt doplnkova k stamdardnej terapii cize idealne si najst potom aj psychologa a urcite ak by predpisal vseobecny lekar niektory z tychto typov liekov vyhladat psychoatra kedze primarne oni mozu predpisovat tieto lieky
nie, aj ked v minulosti boli casy, kedy by mi istotne boli daco predpisali, ak by som sa do toho chcel pustit no kedze som odjakziva razil teoriu, ze moderna medicina vie o mozgu a psychickych onych prilis malo na to, aby ich vedela efektivne liecit a ze nadpolovicna vacsina liekov sa pouziva len preto, ze to somehow zlepsuje stav pacienta, ale nikto nevie, ze ako presne, ze ci dlhodobo a ze ake to ma/moze mat nasledky (co sa mi koniec koncov vzdy aj potvrdi, ked sa na tuto temu bavim s medikmi), vzdy som to odkladal, reku, nejako sa to spravi. a aj sa spravilo. dobre, ze som nikdy nic nebral, boh vie, v akom stave by som teraz bol, keby som bol bral.
akože také voľnopredajné, melatonin mučenka na spanie, ibalgin, paralen (to je kus odveci no ) a potom persen a z predpisanych ja fakt ani neviem na čo som sa ako decko liečila, ale asi antidepresiva to boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pre hocikoho kto zvazuje zajst k odbornikom pre psychicke problemy chodte, strasne to pomoze + mandatory farmakoterapia by mala byt doplnkova k stamdardnej terapii cize idealne si najst potom aj psychologa a urcite ak by predpisal vseobecny lekar niektory z tychto typov liekov vyhladat psychoatra kedze primarne oni mozu predpisovat tieto lieky
Ja len Tiapridal a Citalec.
Vela sil, ludia!