aj ja by som to chcela , veru je to drahe. a to zavisi aj od dlžky vlasov. ale počula som ževraj to naozaj je účinne.. a vydrži ti to par mesiacov a asi aj vlasy trošku zregeneruje.. možno raz ked nebudem vedieť kam mam dať peniaze tak do toho investujem
mne to vydrzalo asi 4 mesiace.nebolo to prave najlacnejsie ale nemusela som si kazdy den zehlit a nicit vlasy ...a boli ovela jemnejsie,dali sa lahko rozcesavat a nestrapatili sa.ale urcite si to nedaj spravit u nejakeho amatera ktory ti moze velmi lahko spalit vlasy
no ja si to dávam robit v kadernictve v ktorom to velmi chvalia a stoji to n stredne dlhe vlasy 60€ .. ale ja to hlavne potrebujem na zregenerovanie vlasov, lebo si ich farbim na blond a su velmi hrozne už.. :/
ja som si to chcela lebo je to dobré kvôli tomu že ti vydržia vlasy rovné 5-6 mesiacov... ale mne to kaderníčka neodporúčala vraj je to drahé a je to rakovinotvorené pre zákazníka aj kaderníčku takže neviem no... ja keď som to počula tak už si to nechcem dať radšej ak nechceš, aby sa ti ničili vlasy žehlením kúp si dobré prípravky na ochranu pred žehlením to máš lepšie... ten keratín ti ešte aj vlasy vysušuje a neoplatí sa to za tú cenu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov