Zdravím veľa tu píšete o tom, aké máte brigády, ale mňa by skôr zaujímalo, ako ste sa k nim dostali, nejde mi do hlavy že dnes všetko je len o známostiach! Písali ste nejaké inzeráty? Alebo ako? Ja už brigádu mám, robiť v zmrzlinárni, ale to len na jed
ja napr. chodim na vselijake komparzy.. treba sa ist zaregistrovat do agentur (tych co robia komparzy) jaj ale ako kukam ty si z rimavskej soboty.. tak to nwm ci tam take niečo mate asi nie
Do druhej brigády som písal oficiálne žiadosť a bolo mi vyhovené. Doteraz neviem, či nejako zavážil fakt, že môj zamestnávateľ býva v rovnakom paneláku . Túto druhú brigádu som mal 3 roky po sebe.
Tento rok som bol na brigádu oslovený iným zamestnávateľom, keďže ma poznal z tej druhej brigády
A tie deti neviem, nechcem ťa znechutiť, ale iba ak by si sa ponúkla niekomu známemu, kto ťa pozná a vie že Ti môže dôverovať.
Lebo o takú prácu majú záujem aj študentky pedagogiky a podobných odborov, ktoré už majú aj nejaké skúsenosti s deťmi a majú viac rokov, neviem, či by si niekto cudzí vybral 16 ročnú bez skúsenosti.
@tommyhot uz mam robotu konecne som sa dockal.. a robim na pozicii administrativneho asistenta.. co je daleko lepsie ako byt brigadnikom v mc donalde... pracovat chcem ale neberiem bars jaku kktinu...
Ahojte, chcela by som sa opytat kde si hladate brigady, rada by som si nejaku nasla ale moc sa mi nedari, nechcem robit za 2 E na hodinu a ani dokladanie tovaru ma prilis nelaka niekde v supermarkete .... skusam barzco cez net ale nic extra co sa tyka ponuk, mate niekto nejaku zarucenu radu ako sa vam podarilo najst si dobru brigadicku a mohla by som ju vyskusat, som z bratislavi a rada by som brigadovala niekde tu .... vopred diky ludia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aj ja chcem aby som také mala v schránke :´(
Do druhej brigády som písal oficiálne žiadosť a bolo mi vyhovené. Doteraz neviem, či nejako zavážil fakt, že môj zamestnávateľ býva v rovnakom paneláku . Túto druhú brigádu som mal 3 roky po sebe.
Tento rok som bol na brigádu oslovený iným zamestnávateľom, keďže ma poznal z tej druhej brigády
Proste niektorí šmejdi ako ja majú šťastie
Lebo o takú prácu majú záujem aj študentky pedagogiky a podobných odborov, ktoré už majú aj nejaké skúsenosti s deťmi a majú viac rokov, neviem, či by si niekto cudzí vybral 16 ročnú bez skúsenosti.
Ja som si cez nich našiel fajn brigádu, iba zavoláš a všetko Ti vybavia
Držím palce
» vyhravakazdy.sk/22149...
mam 5-10 € za den, a som uplne spokojna peniaze posielaju raz mesacne na ucet