Ahojte vo februari budem mat 26 rokov a pracujem v sportsdirecte v eurovei na dohodu o brig praci studentov. trz som v 3 r na EUBE a chcel by som ist na 2 stupen studovat takisto denne. viem že sa plati skolne ale zaujima ma ako je to s brigadami
Trz pracujem na dohodu o brig praci studentov ale bolo mi povedane ze po 26 roku uz nebudem moct brigadovat na dohodu. preto sa chcem spytat že či sa da pracovat nejak variabilne aj ked budem uz v 4 roc na VS. Ak by som chcel pracovat na part-time tiez by som si mohol flexibilnu pracovnu dobu urcit ci ?
3 roky vš (bakalára) máš zadarmo a to, koľko rokov si pracoval, sa do toho vôbec nepočíta (ale ak si medzitým chodil aj na inú vš, alebo nedáš bakalára za tri roky, tak áno, budeš platiť)
@lenuska175 ved hej ale iba do 26 rokov nie ? lebo aj vsetky studentske vyhody mi koncia vo februari ked budem mat 26 ( vlaky zadarmo, polovicne listky na busy, zlavy v kine atd )tak preto sa pýtam
@8 študentské výhody ti končia, ale študovať môžeš do 30 a štát za teba do tohto veku bude platiť aj odvody (keď trochu pogoogliš, tak o tom nájdeš všetky info, mne sa to nechce teraz za teba googliť, ja som si to hľadala už dávnejšie, keďže sa ma to týka..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. dá sa pracovať na dohodu, volá sa to dohoda o vykonaní práce
» poradna.hnonline.sk/otazka/musim-pl...
» poradna.hnonline.sk/otazka/musim-pl...