ja som si pocas strednej privyrabal tak, ze som s kamaratovym tatkom chodieval robit ale aj cez skolu.par krat aj cely tyzden som chodil.....ty asi chces najma po skole atd. tak chod do nejakeho senku/klubu/podniku/baru a spytajs a ci nepotrebuju vypomoc na vecerne hodiny resp poobede.tiez mozes robit v posilke napr na recepcii ako kamaratka jedna atd. Alebo potom vysokozarobkova cinnost je aj predaj drog co tiez neni na zahodenie este aj ked si na intraku.
@iamfakebearpo čo je natom? som sa normálne opýtala @magnetnazeny nevedela som či sa dá zohnať niečo tak popri škole, a ešte k tomu len cez pracovné dni ked chodím na víkend domov @nessia ďakujem za radu, niečo skúsim @feklus ešte sa musím na intráku naučiť variť piko
podľa toho čo vieš robiť, ak nevieš nič tak potom nerob nič - ja pokiaľ som nezačal podnikať, tak som sa venoval práci v krčme urobil som si barmanský kurz, ale roznášal som aj letáky, z ktorých som každý mesiac zaniesol 200 kg do zberu za čo som mal ďaľšie peniaze, ďalej som predával rôzne veci ktorých sa ľudia chceli zbaviť ako napr. knihy cez internet, mobilné telefóny, elektroniku, voňavky a také vtákoviny ... ale najlepšie je učiť niekoho jazyky, šport a podobné veci na to zarobíš za hodinu od 10 do 20 eur len musíš mať aj nejaký potenciál... a zabudnúť na prístup toto nechcem -toto nebudem robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@magnetnazeny nevedela som či sa dá zohnať niečo tak popri škole, a ešte k tomu len cez pracovné dni ked chodím na víkend domov
@nessia ďakujem za radu, niečo skúsim
@feklus ešte sa musím na intráku naučiť variť piko