Brigádovali ste v McDonalde? Ako prebiehal pohovor? Kam najďalej ste sa dostali? A brigádovali ste konkrétne napr. v Auparku, Avione či Eurovea? Podeľte sa so svojimi skúsenosťami, nech si to ešte môžem rozmyslieť
Do eurovei podla mna nikoho neberu. Poznam desat ludi co slo na pohovor a nic. A maju to na profesi v ponuke uz dva roky uz som mala pocit ze ide o umely dopyt
nechoj tam pane boše... a ked už tak chod vonku do mekáča... je to ešte horšie..ale aspon dostanes 1100 ... a nie na slovensku toto zažívať za tie šupácke peniaze !!!
Minulý rok som bola na pohovore, ten bol v pohode. ...vyplnila som dotazník uchádzača a potom na základe vyplnenia sa so mnou rozprával manažér, pýtal sa ma, kedy by som mohla pracovať, čo ma baví, resp. čo robím vo voľnom čase, na moju školu a povedal mi ich podmienky, ktoré sa mi nepáčili, ale OK. Hneď na druhý deň som šla na 5 hodín na zaúčanie, požičali mi to ich pracovné oblečenie, veľmi umelé, neforemné... šiltovku, v ktorej som vyzerala ako chalan... Robila som hamburgery, nie je to také ľahké, ako sa zdá, veľa vecí naraz, veľa si treba pamätať a hovoriť, neustále ťa kontrolujú, vyžadujú si extra rýchlosť... Ja by som to už NIKDY nešla robiť, ale nenechaj sa odradiť. No, a nezabudni si občiansky a zdravotný preukaz.
Nebrigádoval som,ale tak poviem ti tolko. Hocičo chceš v živote skúsit,tak to skús a nepočúvaj čo hovoria ostatní,nečítaj ohladom toho diskusie atd.Každému sedí niečo iné,poznám X ludí čo si to chválili v Mekáči a X čo nadávali.Mna každý odhováral od práce na linke a neskutočne ma to bavilo,ja som rád chodil do roboty normálne.Nech sa darí
Seriozne ma nezobrali do Eurovei Do Aupatku ma prijali, ale tam nechcem robiť, tak mi dali odklad na september, tak ak sa mi nič iné nepodarí zohnať tak budem tam
ak máš 17 tak tam kludne choď. a neviem čo všetci nadávajú na peniaze, čo poznám tak tam dostávajú okolo 3 eur čo sa mi nezdá až také zlé. Ja som v 17 brigádovala aj za menej ako 3 eurá. Ale samozrejme Birdz géniovia určite brigádovali v 17 za ovela väčšie peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja viem,chcel som byť iba vtipný...
choď a uvidíš, vždy odtiaľ môžeš odísť.