bože.. tak asi ťažko by ti tu s tou brigádou aj pomohol.. veľa ľudí chce brigádovať, a keď už niečo nájde.. tak asi to nebude roztrubovať niekomu inému, aby mu ju prebral.. od veci fórum.. ani zakladať sa to neoplatí, a keď si chceš hľadať brigádu, tu ju určite nenájdeš, možno si len chcel, že.. no aspoň to dám, tu... možno niečo nájdem. žeby sa nepovedalo.. podvihni svoju riť z pred PC a choď do agentúr alebo do podnikov a pýtaj sa.. samo ti to do rúk nespadne...
Hej, presne tak ako napísala @estrella .ja hladám s frajerom už dosť dlho brigádu aby sme mohli byť spolu, ale zatial sme nič nenašli... hladame hladame, ak by ste o ničom vedeli TSknite ma
v trnave ked nečo najdeš tak to si dobrý, tento rok som sa ani neobťažoval nečo hladať. Väčšina ludí čo poznám si brigádu hladajú a neberú absolútne nikde, jediní čo viem čo si ju našli, tak tí si ju našli už v januári . Sorry ale v júli je už neskoro si hľadať letnú brigádu. Jedine že by si si hľadal na budúci júl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
akozarobitnainete.meu.zoznam.sk/