Máte niekto skúsenosti s brigádou v zahraničí ako je zber ovocia zháňam si na toto leto a chcela by som poradit či sa to oplatí aké stým máte skúsenosti či ste šli cez nejakú agentúru lebo nechcem sa na tom oklamať či by ste mi vedeli poradiť dakuje
Kamoška bola na zbere myslím že jahôd v Anglicku a zarobila veľmi slušné prachy. Ale namakáš sa! .. A agentúry sú ojeb čistý, najmä slovenské... Keď tak pozeraj anglické agentúry.
Najdi si farmu online priamo stránku farmy a napíš im či hladaju, cez agenturu nechod.
Inak, ja som bol na zbere jahôd v UK a za dva mesiace som si zarobil 1100 libier ale bol som hrozný robotník a boli tam ľudia, ktorý mali za mesiac 1600.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak, ja som bol na zbere jahôd v UK a za dva mesiace som si zarobil 1100 libier ale bol som hrozný robotník a boli tam ľudia, ktorý mali za mesiac 1600.
@simka1311 som si spomenula že aj kamoš bol niekde v Taliansku tuším na pomaranče či jablká ale že makal 7 dní do týždňa...