Keďže tu máme leto a brigády tak mám na vás jednoduchú otázku: Mali ste niekedy takú brigádu akú by ste už nikdy nechceli zažiť? Ak hej tak čo vám nevyhovovalo? a pod.
minulý rok v potravinárskej výrobnej firme, úplný stereotyp, nohy ma boleli ako šľak, plat slušný, ale už proste by som tam nešiel, lebo nenaučím sa pri tom toľko ako napr. na stavbe a tak...
noo ziadna zatial nebola taka ze nikdy viac, ale triedenie srobov, roznych typov skrutiek, matic, cervikov a neviem coho vsetkeho este, 10 hodin nebolo bohvieco hlavne ked tretina tych veci vyzerala pre mna skoro uplne rovnako a ani ma nepoucili ktore je ktore
Kriste, keď ti poviem, že ja mám 1,60€/hod a v naozaj niečo robím a len nekecám keď treba... No tak prepáč, ale to tvoje moderovanie je brigáda snov....
@ciernocervena Ono to bolo tak 3-4x možno, keď sa niečo konalo.. napr. bola súťaž Detský javiskový sen, tak potrebovali nech im to niekto uvádza a tak...potom som to prenechala jednej mladšej holke blbé na tom bolo to, že som si doma musela písať scenáre a podobne, lebo mi nič nedali, že čo mám hovoriť...
čo som mala na zač. tohto leta- predtým som si neuvedomila, že budem musieť 5 hodín makať, akože celých tých 5 hod v kuse, manuálnu robotu.. vydržala som 5 dni
ja som bol skusit robit v stanku s obcerstvenim na kupalisku kde boli 50 metrove rady. 3 hodiny. @belzeboss o tom som pocul tak detailny opis od kamosov, ze by som tam hodil k tym pracovnikom majitela a sfilmoval to
na jahodách v Rakúsku pletené nič moc a ešte týždeň som mala nonstop stŕpnuté niektoré prsty na nohách a povinne som mala naordinované veľké dávky magnézia
Dermacol fabrika a call centrum boli hrôza, ale skôr po psychickej stránke. za bezkonkurenčne najhoršiu bridágu musím označiť upratovanie na stavbe túto zimu.
bez bližšieho opisu to neznie zle, preto priblížim okolnosti: vonku mínus desať stupňov, dnu asi nula, tony prachu a ja krava v krátkych rukávoch (myslela som, že ideme upratovať dokončený dom) + ochrannú rúšku nám nedali.
..po tých 12h som došla domov, ľahla do postele, okamžite sa dostavila teplota/zimnica, a od prachu ma boleli pľúca ešte týždeň
Kolpolter, ockovanie stromov, zber jahod, ambulantny predaj oblatok na moste, zmrzlina, dokladanie tovaru, nejake dobrovolnicenie a Vaacumchmelze na 2 zmeny...vsetko skusenosti, ale chvalabohu,ze len docasne...lenze ja si tieto brigady aj celkom cenim, su aj pekne zazitky z nich...clovek vie,ze nerobi nejaku cenenu pracu, ale je to sranda
Pracoval som v call centrách (TNS, 2Muse, ...), nebavilo ma to, no zažil som aj oveľa horšie brigády. Napr. na telemarketing by som sa nedal...
Z tých horších si spomeniem napr. na výsadbu stromčekov(1 cent za kus a ešte sa to delilo medzi viacerých), kopanie kanálov, upratovanie futbalového ihriska, výroba vo firme Rajo, ...
No mal som aj veľa super skúseností, napr. maskot na jednom evente pre deti, oslovovanie ľudí na ulici a vyplňanie dotazníkov (toto ma veľmi bavilo), finančná pozícia v jednej neziskovke, ...
Teraz mám takú neutrálnu brigádu, na brigádu celkom pekný plat, kolektív nie je najhorší, no niekedy sa dosť narobím a niekedy tam nerobím skoro vôbec... automotive
2 týždne robiť chyžnú v hoteli, teda, tá práca sa ešte nejako zvládnuť dá (so zaťatými zubami), ale šéfka bola proste hrozná...samozrejme, veľmi stroho platená prácička!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a navyše som nikdy nepracovala veľmi dlho
Kriste, keď ti poviem, že ja mám 1,60€/hod a v naozaj niečo robím a len nekecám keď treba... No tak prepáč, ale to tvoje moderovanie je brigáda snov....
bez bližšieho opisu to neznie zle, preto priblížim okolnosti: vonku mínus desať stupňov, dnu asi nula, tony prachu a ja krava v krátkych rukávoch (myslela som, že ideme upratovať dokončený dom) + ochrannú rúšku nám nedali.
..po tých 12h som došla domov, ľahla do postele, okamžite sa dostavila teplota/zimnica, a od prachu ma boleli pľúca ešte týždeň
a k teme asi call centrum, som si myslel, ze ake to bude fajn, kamos ma nahovoril. zarobil som 1euro a po 4och hodinach som dal vypoved
Podte vyskusat naplast bez lepidla! Dajte mi vas prst...
-2x som bola po 8 hodín v tlačiarniach kde náplň práce bola tak primitívna až bola hrozná. Lepenie nejakých materiálov a proste
-call centrum- tiež dosť zlé, otravovať ľudí o 9. cez víkend ráno s kravinami.
-predaj v stánku s bižutériou
6 hodín sa prechádzať okolo stánku a vtierať sa ľudom čo idú okolo, nie vdaka.
Z tých horších si spomeniem napr. na výsadbu stromčekov(1 cent za kus a ešte sa to delilo medzi viacerých), kopanie kanálov, upratovanie futbalového ihriska, výroba vo firme Rajo, ...
No mal som aj veľa super skúseností, napr. maskot na jednom evente pre deti, oslovovanie ľudí na ulici a vyplňanie dotazníkov (toto ma veľmi bavilo), finančná pozícia v jednej neziskovke, ...
Teraz mám takú neutrálnu brigádu, na brigádu celkom pekný plat, kolektív nie je najhorší, no niekedy sa dosť narobím a niekedy tam nerobím skoro vôbec... automotive
A roznášanie letákov,to by som si už zopakovať nechcela.