@alysia jedna mi dohodila brigadu na stavbe za priblizne 2,40 na hodinu ,taky mam problem , a kokot co to ma na starosti este do telefonu hovori ze super brigady , ako by ich bral.
Su to trapni zdieracski zmrdi vsetky tie agentury , alebo aspon vacsina.
@alysia To je podradna brigada za podradne peniaze pre kazdeho , nie sme v bangladesi ze za to tolko platia , na take brigady by nikto nemal chodit z principu.
Informatici su kapitola sama o sebe , len hovorim ze na stavbe by mali davat priblizne 4eura na hod. minimalne.
Vsetky su o tom istom , vyhodne su len pre zamestnavatelov , pre nas co sme kedysi chceli brigadovat je to zbytocna chujovina.
@mm47 by ma zaujimalo co ty vlastne robis ked sa takto vyjadrujes, asi mas super plat čo?
Z principu by nikto nemal chodit, tym padom by zvysili cenu za pracu, ale budme realisti, vzdy sa niekto najde aj kto pojde rozdavat letaky
,,mali by mali by,, kolko veci by sa malo a nerobi sa ...
Tak radsej nerobit nic a nemat prachy co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
profesia.sk
viac nepoznám
slando.sk
brigady.sk
Ale najviac asi pomôže dať si CV na profesiu, máš šancu že sa ti niekto ozve...alebo si všímať výklady, tam mávajú vylepené, že niekoho hľadajú
sú to ale podradné agentúry a aj brigády nezabudni.
Su to trapni zdieracski zmrdi vsetky tie agentury , alebo aspon vacsina.
Ako ktora agentura je zla
Informatici su kapitola sama o sebe , len hovorim ze na stavbe by mali davat priblizne 4eura na hod. minimalne.
Vsetky su o tom istom , vyhodne su len pre zamestnavatelov , pre nas co sme kedysi chceli brigadovat je to zbytocna chujovina.
Z principu by nikto nemal chodit, tym padom by zvysili cenu za pracu, ale budme realisti, vzdy sa niekto najde aj kto pojde rozdavat letaky
,,mali by mali by,, kolko veci by sa malo a nerobi sa ...
Tak radsej nerobit nic a nemat prachy co?