Mne sa podarilo získať brigádu v Tescu, keď som mala 16. Síce bola iba príležitostná, teda keď ma potrebovali, tak ma zavolali, ale plat bol fajn. Skús sa spýtať na informáciách alebo tam zavolať. No a v Bille a podobných reťazcoch by to tiež malo takto nejako byť. Treba sa pýtať vedúcich, čo sú tam alebo tam zavolať
@pandoras Si jedna z tých šťastných, gratulujem ...ja tiež keď som bol mladší som robil v Tescu, ale že by som dobre zarobil sa nedá povedať ...urobili jednu zásadnú chybu, že prijali veľa brigádnikov a kým som aj došiel na rad si odrobiť smenu, tak som si za 2 mesiace stihol odrobiť tak 3 až 4 dni (málo proste) a zarobiť tam úbohých 30€, plus za zdravotný preukaz platiť 20€, takže nie nadarmo mám negatívnu skúsenosť skôr
@kerrang No ono možno ešte záleží od toho, kde si robil. Ja konkrétne za pultom pri šunkách, syroch. Ak si robil pri pokladni alebo vykladal tovar, tak to sa veľmi nečudujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov