Plíz neviete niekto o nejakom možnom sposobe zárobku, myslím brigádu niečo čo by sa dalo stíhať popri škole...na nejakych 5 hodín maximalne...lebo vela ma toho nenapada...jedine take realne ma napadlo pomahat nejakým starým ludom čo potrebuju nečo pomocť
ja robim za pokladnou, v pohodke, i ked platene samozrejme nic moc.... a robim vecinou poobede od tretej do osmej, max. do deviatej, ide to cez brigadnicke centrum a smeny si davam vtedy ked chcem
No tu Ti asi prácu neponúkne nikto, skús profesiu, alebo iné stránky, kde sú brigády.
K tomu venčeniu psa a tak, spýtaj sa, nič za to nedáš, ale robila by som to len v tom prípade, ak ťa to bude aspoň trochu baviť, starí ľudia nemajú veľa peňazí, takže nedajú Ti napríklad za hodinu 3 €, museli by ste sa dohodnúť na nejakej menšej sume, aby ich to nezruinovalo.
Takisto ma napadá aj to, že by si im mohla urobiť nákup, blíži sa zima a veľa ľudom robí problém chodiť po člapkanici a ľade, hlavne v staršom veku a vlastne aj so psíkmi sa im vtedy chodí horšie von ako v lete.
Takže nie je to zlý nápad, len by si to nemohla robiť len kvôli peniazom, lebo veľa na tom nezarobíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
K tomu venčeniu psa a tak, spýtaj sa, nič za to nedáš, ale robila by som to len v tom prípade, ak ťa to bude aspoň trochu baviť, starí ľudia nemajú veľa peňazí, takže nedajú Ti napríklad za hodinu 3 €, museli by ste sa dohodnúť na nejakej menšej sume, aby ich to nezruinovalo.
Takisto ma napadá aj to, že by si im mohla urobiť nákup, blíži sa zima a veľa ľudom robí problém chodiť po člapkanici a ľade, hlavne v staršom veku a vlastne aj so psíkmi sa im vtedy chodí horšie von ako v lete.
Takže nie je to zlý nápad, len by si to nemohla robiť len kvôli peniazom, lebo veľa na tom nezarobíš.
kino? hmmm.. vybavis mi? =D
roznos letákov.
za pokladňu.
upratovanie.
dokladanie tovaru.
aaaaaaaatttttttttďddd.
brigada.sk, profesia.sk
Veľa šťastia, grrr.