Veľmi, veľmi, veľmi túžim po brigáde,alebo možnosti nejak si polepšiť...lenže ako a hlavne ČO?...keď som nad tým premýšľala..zistila som, že sa niektorých prác desím, obávam, alebo keď už sa nájde niečo, čo by ma chytilo...jednoducho niečo také nenájdem..
to mas jedno ako budes brigadovat. aj tak zistis co to je robit kazdy den to iste, kazdy den ten isty algorytmus. a urcite ti nedaju nejaku vaznu pracu na brugadu, takze ziadne strachy
Ked uz sa to tu takto spomina - aj ja by som si nieco provirobil - ale u nas je tazko nieco k zohnatiu pokial nemas znamosti - co ja zial nemam. Ja by som bol ochotný aj strihat nechty laboratornym mysiam alebo inu blaznivu vec len aby mi za to dali nejaké to dýško Takze nevahajte a piste mi ponuky na hociaku pracicku - beriem vsetko.
Ejha to je dosť lákavé..lenže kde je BA od BS... fuuu...ja osobne to vidím tak, že medzi top brigádami jednoznačne je čašník/čašníčka...ale..mám takú fobiu že rozlejem, rozbijem všeeetko čo sa mi do rúk dostane
Ja som robila v 17 casnicku a nerozbijala som pohare. Najprv ta asi ani nenechaju robit s peniazmi a mozno budes len zbierat pohare a upratovat stoly. Neboj nie je to veda...
Podla mna je najlepsie urobit si instruktorsky kurz a pekne v zime zarabat na slovenskych zjazdovkach a v lete ist na ladovec-osobna skusenost... ale zase instruktorsky kurz stoji okolo dvacattisis...a treba ti aj vybavu... no ta tak
Pawlo: ved ty si predsa z Kosic, z druheho najvacsieho velkomesta na Slovensku Tu predsa nie je ziaden problem najst si v sestnastich brigadu aj bez znamosti
hm....síce sú poniektorý z KE ale čo my čo sme z Brezna ako si my máme nájsť brigádu?? juj katastrofa....ak by ste o nejakej vedeli tak pls ďakujem a klikačky?? uff nee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Spolocnost napr. Crystal call na Racianskom myte v BA
Blava je centrom diania a ked chces nieco byt tak musis byt pri nej co najblissie a nie 300km daleko
Ale urcite ti odporucam pracu v oblasti promo. Promoteri, teda reklamy, su platene asi najlepsie a ani sa pritom velmi nenamakas.
A cez studentsky servis si brigadu v ziadnom pripade nehladaj!
Radsej sa pozri nap. na www.profesia.sk